«Κομμένο και ραμμένο για "Χ"»

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης σχολίασε την ήττα του Καραϊσκάκη από τον Πλατανιά.

Ο Καραϊσκάκης υπέστη τη δεύτερη ήττα του σε δύο ματς στη Football League, αυτή τη φορά από τον Πλατανιά (0-1). Ο νέος τεχνικός των Αρτινών, που ασφαλώς δεν έχει προλάβει να περάσει τα δικά του «θέλω», σχολίασε στο Fl News:

«Είχαμε βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Βάλαμε όμως... μόνοι μας το γκολ. Είμαι της άποψης ότι το παιχνίδι ήταν ραμμένο και κομμένο για ισοπαλία. Θέλουμε προσπάθεια, αλλά τα παιδιά έβγαλαν πάθος και ψυχή. Παρά τα προβλήματα, μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Κρατάω ότι υπήρξε ανάκαμψη και θα προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο να βελτιώσουμε την εικόνα μας».

Στη συνέντευξη Τύπου ο Παπαματθαιάκης ανέφερε: «Ξέραμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί προερχόμασταν από κακό αποτέλεσμα. Η ψυχολογία των παιδιών δεν ήταν στο καλύτερο δυνατό σημείο. Στο σημερινό ματς, το αποτέλεσμα δεν το αξίζαμε σε καμία των περιπτώσεων. Τρώμε ένα γκολ που το βάλαμε μόνοι μας, δεν επιτρέπεται να γίνεται σε σοβαρές ομάδες όπως η ΑΕ Καραϊσκάκης. Μας ανάγκασε από το 9' να κυνηγάμε.

Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Πιέσαμε, είχαμε κατοχή, κερδίσαμε στατικές φάσεις, αλλά δεν βάλαμε γκολ για να πάρουμε έστω ένα βαθμό. Οι παίκτες μου έδωσαν δύναμη και κουράγιο να πιστέψω ότι η ομάδα θα ανακάμψει. Να είστε σίγουροι ότι θα ανακάμψει. Συγχαρητήρια στον Πλατανιά. Μπορεί να μην έκανε κάτι σπουδαίο, αλλά πήρε τη νίκη. Θα συνεχίσουμε με ίδια αγωνιστικότητα και πάθος».

Media

Last modified onΚυριακή, 04 Νοέμβριος 2018 12:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep