«Ενιαίες οι δύο πρώτες κατηγορίες»

Ο Νίκος Καγιούλης κατέθεσε εκ νέου την άποψή του για το πώς πρέπει να δομηθεί το πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος του Καραϊσκάκη, Νίκος Καγιούλης, μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ART TV για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και για τη Super League 2. Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Θεωρώ ότι είμαστε συνέχεια της Super League 1 και έπρεπε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας. Η Πολιτεία έδωσε ορισμένα πρωτόκολλα που πρέπει να εφαρμόσουμε. Θα είμαστε σε θέση να κάνουμε ό,τι πρέπει για να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα. Απαιτούνται 70-75 ευρώ ανά άτομο για το τεστ του κορονοϊού, κάτι που είναι απαραίτητο. Τα έξοδα είναι τεράστια, ειδικά για τη Super League 2.

Γενικά δεν έχει γίνει σωστή δόμηση της κατηγορίας. Πρέπει οι δύο πρώτες κατηγορίες να είναι ενιαίες, να υπάρχει κεντρική διαχείριση και στα οικονομικά και απολαβές από το στοίχημα. Να είναι ίδια διοίκηση, ίδιος αριθμός ομάδων. Αν αυτό δεν γίνει, τα πράγματα στο μέλλον θα είναι δύσκολα. Καταλαβαίνω τον κόσμο που δεν βλέπει αξιόλογο πρωτάθλημα, γι' αυτό δεν έρχεται στο γήπεδο. Μπορούμε όμως να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Οι διαφορές με το εξωτερικό είναι τεράστιες».

Media

Last modified onΚυριακή, 07 Ιούνιος 2020 17:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep