Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Συζητούν με Μαραντά

Ο Γιώργος Μαραντάς είναι ανάμεσα στις λύσεις που εξετάζουν στην Καβάλα και ανάμεσα στα πλεονεκτήματα του είναι πως γνωρίζει τα νεαρά παιδιά που θα στηρίξουν την φετινή ομάδα. Ο Γιώργος Μαραντάς είναι ανάμεσα στις λύσεις που εξετάζουν στην Καβάλα και ανάμεσα στα πλεονεκτήματα του είναι πως γνωρίζει τα νεαρά παιδιά που θα στηρίξουν την φετινή ομάδα.

Στην Καβάλα ξεκινούν τα σχέδια για τη δημιουργία ομάδας για τη νέα σεζόν και το πιο πιθανό σενάρια είναι ο Γιώργος Μαραντάς να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος.

Ο σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα της Καβάλας έχει ξεκινήσει και τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν στην ομάδα φέρνουν πιο κοντά στην λύση του νεανικού σχήματος που πέρσι δούλεψε για μεγάλο διάστημα με τον Γιώργο Μαραντά. Οι γνώσεις του νεαρού τεχνικού πάνω στο έμψυχο δυναμικό της Καβάλας και η θέληση να δημιουργηθεί κάτι υγειές για τη νέα σεζόν δεν δείχνει να προχωρά η διοίκηση σε άλλη λύση, αν και έχουν ακουστεί τα ονόματα του Νίκου Παπαδόπουλου και του Στέλιου Κατρακυλάκη.

Το θέμα του τεχνικού αναμένεται να κλείσει μέσα στα επόμενες ημέρες, αφού υπολογίζουν η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Ιουλίου. Τα περιθώρια είναι ελάχιστα για την ομάδα της Μακεδονίας και αυτό κάνει τους ανθρώπους της διοίκησης να ψάχνουν άμεσες λύσεις τόσο για το θέμα του προπονητή, όσο και στην στελέχωση του έμψυχου δυναμικού.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep