Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Προέχει το προπονητικό κέντρο»

Ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε για το πλάνο βιωσιμότητας της Καβάλας.

Ο παλαίμαχος άσος της Καβάλας, Γιώργος Παπανδρέου βάζει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Κώστα Σιμιτσή και σε ομιλία του στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης αναφέρθηκε στο πλάνο βιωσιμότητας του ΑΟΚ, τονίζοντας ότι μένοντας η ομάδα στη Γ' Εθνική για τρία χρόνια έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει από το μηδέν.

Αναλυτικά ο Παπανδρέου είπε για τον ΑΟΚ:

«Αν κάποιοι βλέπουν στον υποβιβασμό αυτής της ομάδας την ολική καταστροφή, εγώ βλέπω την αναγέννηση. Μένοντας η ομάδα στη Γ` Εθνική δια νόμου, υποχρεωτικά για 3 έτη, έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει από το μηδέν και να χτίσει ξανά με όραμα, προοπτική και υγεία ένα ελκυστικό σύλλογο, με τον οποίο θα ξαναρχίσουν οι Καβαλιώτες φίλαθλοι να αισθάνονται περήφανοι.

Η φαρσοκωμωδία στο ιδιοκτησιακό καθεστώς θα δώσει τη θέση του, σε μια ομάδα ανθρώπων που θα προέρχονται από τον Ερασιτέχνη, από τη Λέσχη Φιλάθλων, από τον ΣΦΑΟΚ και από τη ζωντανή ιστορία του ΑΟΚ, που είναι οι Παλαίμαχοι. Αυτή η διοίκηση κάτω υπό την εγγύηση και την επίβλεψη της Δημοτικής αρχής, θα δώσει ξανά ζωή στις μνήμες των φιλάθλων και θα ξαναγεμίσει, θα ξαναδώσει νόημα στις Κυριακές μας.

Η επιλογή των ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν την ομάδα, θα γίνει από μια ομάδα εξειδικευμένων εργοφυσιολόγων και προπονητών. Θα δοκιμαστούν παιδιά μόνο από το νομό Καβάλας. Η επιλογή θα γίνει βάση ενός ποδοσφαιρικού πρωτοκόλλου και με διαδικασίες ανοιχτές, στον κάθε έναν ξεχωριστά. Η εποχή που ο μπαμπάς πλήρωνε τον εκάστοτε διοικούντα του ΑΟΚ, προκειμένου το παιδί του να βρει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας, θα περάσει ανεπιστρεπτί.

Το προπονητικό τιμ θα είναι κομμάτι της ιστορίας του ΑΟΚ. Αφού επιλεγεί προσεκτικά θα του δοθεί ένα χρονικό διάστημα 3 χρόνων για να μπορέσει να λειτουργήσει απρόσκοπτα, προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο του. Τα μέλη της διοίκησης θα έχουν διακριτούς ρόλους. Ο καθένας θα είναι υπεύθυνος για ένα συγκεκριμένο κομμάτι, στη λειτουργία της ομάδας.

Οι ήδη καλά οργανωμένες ακαδημίες του ΑΟΚ, οι οποίες αυτή τη στιγμή λειτουργούν υπό την αιγίδα και την επίβλεψη του Ερασιτέχνη, θα εκσυγχρονιστούν και θα είναι η επένδυση μας για το μέλλον αυτής της ομάδας. Για να γίνουν όμως όλα αυτά, χρειάζεται κάτι πολύ βασικό, που ενώ οι προηγούμενοι διοικούντες το έκαναν σημαία τους, κανένας απ' αυτούς δεν το υλοποίησε. Ένα σύγχρονο πολυδύναμο προπονητικό κέντρο.

Ο Δήμαρχος, Κωστής Σιμιτσής, δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει και θα παραχωρήσει δημοτικό χώρο και ταυτόχρονα θα κάνει ότι χρειάζεται προκειμένου αυτό το έργο μέσω του ΕΣΠΑ να γίνει επιτέλους πραγματικότητα. Σε πρόσφατη δήλωση του, ο Δήμαρχος, οριοθέτησε τον χώρο που αυτή τη στιγμή προτίθεται να δημιουργηθεί. Είναι ο χώρος της παράνομης χωματερής, που ο Δήμος έκλεισε και αποκατέστησε, ο ΧΑΔΑ του Αμυγδαλεώνα, ο οποίος εκτείνεται στα 40 στρέμματα. Μπορούν να προστεθούν άλλα 40».

Πηγή: proininews.gr

Last modified onΣάββατο, 17 Μάιος 2014 14:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep