Κλήση από Σάο Τομέ

Ο Ζορντάο Ντιόγκο κλήθηκε στην Εθνική Σάο Τομέ για τους αγώνες με την Αιθιοπία.

Στην Εθνική ομάδα του Σάο Τομέ και Πρίνσιπε κλήθηκε ο αμυντικός της Κέρκυρας, Ζορντάο Ντιόγκο. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του αντιμετωπίζει την Αιθιοπία στις 8 και 10 Οκτωβρίου, οπότε ο ίδιος δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Άγγελου Διγκόζη για το εκτός έδρας ματς με τον Πανελευσινιακό.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Στην εθνική ομάδα του Sao Tome & Principe κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Jordao Diogo. Ο Diogo αναχώρησε ήδη, μέσω Αθήνας και Λισσβόνας, για την χώρα, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή, ενόψει των δύο πρώτων αγώνων της ομάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με την Αιθιοπία (8/10 εντός και 11/10 εκτός). Ενώ η επιστροφή του στο νησί αναμένεται στις 14/10».

Παράλληλα η Κέρκυρα ενημέρωσε και για το εξιτήριο που πήρε ο Άγγελος Ζουμπουλάκης:
«Σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση στο «Μetropolitan» της Αθήνας υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Άγγελος Ζουμπουλάκης, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα τραυματισμού (ρήξη χιαστών) που «κληρονόμησε» προ ημερών, σε προπόνηση της ομάδας. Ο παίκτης ήδη βγήκε χθες, Κυριακή (4/10) απ’ το νοσοκομείο και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση αναμένεται σε περίπου επτά μήνες. Σύσσωμη η οικογένεια της Κέρκυρας του εύχεται καλή και ταχεία ανάρρωση και γρήγορα «ετοιμοπόλεμο».

Last modified onΔευτέρα, 05 Οκτώβριος 2015 16:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep