«Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι»

Ο Άγγελος Διγκόζης παρότι η Κέρκυρα έχει ξεκινήσει με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια δηλώνει πως η ομάδα του έχει περιθώρια βελτίωσης στο παιχνίδι της. Ο Άγγελος Διγκόζης παρότι η Κέρκυρα έχει ξεκινήσει με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια δηλώνει πως η ομάδα του έχει περιθώρια βελτίωσης στο παιχνίδι της.

Ο Άγγελος Διγκόζης υποσχέθηκε πως η Κέρκυρα έχει ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες για καλύτερο ποδόσφαιρο.

Στα θεαματικά γκολ και στα καλά διαστήματα που είχε η Κέρκυρα στάθηκε ο τεχνικός της ομάδας Άγγελος Διγκόζης που τόνισε πως η ομάδα του Ιονίου δεν έχει πιάσει ακόμα ταβάνι. Αναλυτικά όσα είπε μετά τη νίκη (2-0) απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη, απέναντι σε μια αρκετά δύσκολη ομάδα. Στα πρώτα 10-15 λεπτά ψάχναμε τα πατήματά μας, αλλά, από εκεί και πέρα, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και βάλαμε δύο πολύ ωραία γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε το προβάδισμα, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την μπάλα, να περάσει ο χρόνος – γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει πάντα είναι οι τρεις βαθμοί. Στη συνέχεια θέλουμε να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στα καλά μας διαστήματα, καθώς ακόμη δεν είμαστε 100% έτοιμοι. Αλλά με πολλή δουλειά και υπομονή, θα το καταφέρουμε...». 

Last modified onΚυριακή, 18 Οκτώβριος 2015 21:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep