«Περιμένουμε τις αποφάσεις»

Ο Δημήτρης Σπανός μίλησε για την συμφωνία του με την Κέρκυρα. Ο Δημήτρης Σπανός μίλησε για την συμφωνία του με την Κέρκυρα.

Ο Δημήτρης Σπανός μίλησε στον «Μετρόπολις 95,5» για τις συζητήσεις με την Κέρκυρα, την αναδιάρθρωση και το Παγκόσμιο Κύπελλο. 

Για τις συζητήσεις του με την Κέρκυρα μίλησε ο Δημήτρης Σπανός, ο οποίος επιβεβαίωσε πως βρίσκεται κοντά στην ανάλυψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας του Ιονίου, αλλά δεν έχει ακόμη επικυρωθεί αφού όλοι περιμένουν την αναδιάρθωση των πρωταθλημάτων για τις τελικές αποφάσεις. 

«Είμαι σε συζητήσεις με την Κέρκυρα, περιμένουμε τις αποφάσεις της αναδιάρθρωσης για τον προγραμματισμό. Ακόμη δεν έχει τελειώσει κάτι, δεν έχουμε συμφωνήσει. Οι ομάδες που εμπλέκονται μεταξύ Σούπερ Λιγκ και Φούτμπολ Λιγκ είναι αυτές που περιμένουν περισσότερο την αναδιάρθρωση».

Για το φαβορί για το Παγκόσμιο Κύπελλο είπε... 

«Είναι παρακινδυνευμένο να πούμε ποιος θα κατακτήσει τη διοργάνωση καθώς είχαμε ήδη αρκετές εκπλήξεις. Η Βραζιλία είναι εξευρωπαϊσμένη, έχει διαφορετική νοοτροπία. Η ομάδα που μου άρεσε περισσότερο ήταν το Βέλγιο που έχει παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής».

Για τον αποκλεισμό της Γερμανίας... 

«Δεν το άξιζε, άξιζε να περάσει κατά την άποψη μου. Ηταν καλύτερη από τις άλλες ομάδες απλά της έλειπε ο σκόρερ. Στα προηγούμενα Μουντιάλ ο Λεβ είχε πάρει τον Κλόζε και όλοι αναρωτιόντουσαν γιατί, όμως ο Κλόζε απέδειξε γιατί τον πήρε. Φέτος δεν υπήρχε ένας παίκτης να βάζει το εύκολο γκολ».

[googlead][/googlead]

 

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 18:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep