Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

10ήμερο ρεπό στη Λιβαδειά

Οι «πράσινοι» περιμένουν να μάθουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται του χρόνου.

 

Ξεκούραστα θα πάρει το τρίποντο ο Λεβαδειακός τη Δευτέρα (01/08) στο γήπεδο της Φυλής, καθώς η Δόξα Δράμας αδυνατεί να αγωνιστεί. Κυκλοφόρησαν σενάρια σύμφωνα με τα οποία οι Βοιωτοί ζήτησαν να μην ταξιδέψουν στο λεκανοπέδιο άσκοπα, όμως αυτά δεν έχουν καμία βάση. Την ίδια στιγμή είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν την επόμενη μέρα.

 

Η τεχνική ηγεσία έκανε γνωστό στους ποδοσφαιριστές ότι θα έχουν 10ήμερο ρεπό και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν προετοιμασία για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, μεταφέρθηκε σε όσους παίκτες έχουν μείνει ελεύθεροι από τις 30 Ιουνίου ότι θα επικοινωνήσει η διοίκηση μαζί τους. Πρόκειται για τους Ίκερ Μπεγκόνια, Γιάννη Ταραλίδη, Γιώργο Κόλτζο και Θοδωρή Τριποτσέρη.

 

Κανείς δεν γνωρίζει τις επόμενες κινήσεις του Γιάννη Κομπότη, από τη στιγμή που πρόσφατα είχαν κυκλοφορήσει σενάρια σύμφωνα με τα οποία ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα αποχωρήσει αν ο Λεβαδειακός δεν προβιβαστεί. Όσον αφορά στο θέμα του προπονητή, η διοίκηση έχει ανακοινώσει ότι ο Γιάννης Παπακώστας θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι οριστική συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί ακόμα.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep