«Μπουρδ... το παιχνίδι με Ξάνθη»

Τι ισχυρίστηκε στον αθλητικό δικαστή ο Λάμπρος Μπαλόκας για την αποβολή του στο ματς Ξάνθη - Λεβαδειακός.

Με τέσσερις αγωνιστικές αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους τιμωρήθηκε ο Λάμπρος Μπαλόκας για την αποβολή του στον αγώνα Ξάνθη - Λεβαδειακός. Ο εκπρόσωπος των Βοιωτών την Παρασκευή (02/04) βρέθηκε ενώπιον του αθλητικού δικαστή για να απολογηθεί με την κατηγορία της εξύβρισης του διαιτητή, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε.

Το FL News παρακολούθησε την εκδίκαση της υπόθεσης και παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Ο Μπαλόκας ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων:

«Το παιχνίδι με την Ξάνθη ήταν ντέρμπι. Είχαμε πολύ κακή αντιμετώπιση από τον διαιτητή, αφού δόθηκε ένα πέναλτι εις βάρος μας. Την επόμενη μέρα όλος ο Τύπος μιλούσε για πέναλτι - εφεύρεση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κατηγορούμαι.

Στο 92' και ενώ οι γηπεδούχοι έπεφταν κάτω συνέχεια για καθυστερήσεις, εμείς βρεθήκαμε σε προφανή θέση για γκολ με τρεις ποδοσφαιριστές. Ξαφνικά ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης διέκοψε το παιχνίδι, γιατί ένας αντίπαλος ξάπλωσε μπροστά από τον πάγκο μας αναίτια για καθυστέρηση. Όλος ο πάγκος ήταν έξαλλος. Τον ρώτησα γιατί σταματά το παιχνίδι και ανεγράφη ότι κάποιος είπε: «Έγινε μπουρδέλο το παιχνίδι».

Ο διαιτητής με πλησίασε και με απέβαλε, λέγοντάς μου: «Να φύγετε, για να μάθετε να ελέγχετε τον πάγκο σας». Στα 15 χρόνια που είμαι παράγοντας ποτέ δεν έχω κληθεί σε απολογία. Εξεπλάγην. Αν ακούστηκε κάτι, δεν ήταν από μένα. Έχω εκπλαγεί και έχω ήδη τιμωρηθεί πολύ βαριά για κάτι που δεν είπα ποτέ. Ένας τέτοιος τρόπος δεν προσφέρει απολύτως τίποτα».

Ο νομικός της ΠΑΕ, Δημήτρης Βαγιάκος προσκόμισε δημοσιεύματα που μιλούσαν για ανύπαρκτο πέναλτι σε βάρος του Λεβαδειακού και εξέφρασε τη θέση ότι η επίμαχη φράση δεν ακούστηκε από τον Μπαλόκα. Μάλιστα, υποστήριξε: «Η φράση αυτή είναι απλή εξύβριση, όχι εξύβριση του διαιτητή».

Last modified onΠαρασκευή, 02 Απρίλιος 2021 23:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep