Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς Λαζαρίδη η Νίκη

Μια ίωση που ταλαιπωρεί από το βράδυ της Παρασκευής (5/10) τον Γιώργο Λαζαρίδη τον ανάγκασε να μείνει εκτός αποστολής για παιχνίδι με τον Πιερικό.

Ο νεαρός επιθετικός παρέμεινε κλινήρης και αποκλείστηκε από την αποστολή που ανακοίνωσε μετά το πρωινό χαλάρωμα στο Πανθεσσαλικό στάδιο ο Περικλής Αμανατίδης. Αντίθετα σε αυτή για πρώτη φορά συμπεριελήφθηκε ο Ανδρέας Μκρτσιαν, που εξέτισε την ποινή των δυο αγωνιστικών που «κουβαλούσε» από την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Συνολικά 19 παίκτες θα ταξιδέψουν στην Κατερίνη για το παιχνίδι της Κυριακής (7/10) με τον Πιερικό οι οποίοι είναι οι: Ηλίας Βούρας, Τάσος Καρακούτσης, Άγγελος Βέρτζος, Στέργιος Ψιάνος, Βασίλης Καρατζάς, Χρήστος Μήτσης, Τάσος Κυριάκος, Παντελής Ριζογιάννης, Νίκος Πουρτουλίδης, Μπόζινταρ Τάντιτς, Μανώλης Σκούφαλης, Κώστας Φλίγκος, Βίκτορας Γιάκομπ, Δημήτρης Σαμαράς, Ηρακλής Ρόππας, Ιβάν Τάσιτς, Γκονζάλβες Ουέλινγκτον, Ανδρέας Μκρτσιαν και Σωτήρης Χάμος.

 

Σε ό,τι αφορά στον χαμό του Λεωνίδα Τζανή, η ΠΑΕ ανακοίνωσε:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, μετά και τον απροσδόκητο χαμό του Λεωνίδα Τζανή, αποφάσισε να τιμήσει στον αγώνα με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης τη μνήμη του, όπως αρχικά είχε αποφασίσει να τιμηθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι η μνήμη του Κώστα Τσιαμήτα, που «έσβησε» στο πέταλο του Πανθεσσαλικού.

Συγκεκριμένα αποφάσισε:

Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη τους πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης την ερχόμενη Τετάρτη.

Οι αρχηγοί της ομάδας μας και οι ποδοσφαιριστές μας να αφήσουν ανθοδέσμες τιμώντας τη μνήμη τους, στο σημείο της κερκίδας απ’ όπου παρακολουθούσε το ματς με τον Απόλλωνα ο Κώστας Τσιαμήτας και στην κερκίδα για την οποία είχε πάρει το φετινό εισιτήριο διαρκείας του ο Λεωνίδας Τζανής.

Η ομάδα μας να αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό την Κυριακή και στον εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης την Τετάρτη».

Last modified onΣάββατο, 06 Οκτώβριος 2012 22:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep