Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σβηστό τρίποντο»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε ότι η Νίκη Βόλου πήρε με… σβηστές τις μηχανές το τρίποντο κόντρα στον Φωστήρα.

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου δήλωσε ότι η ομάδα του θα κατέβει στα δύο εναπομείναντα ματς για το απόλυτο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης στη συνέντευξη Τύπου: «Μια ακόμη νίκη για την ομάδα μας, δύο παιχνίδια πριν το τέλος, σε έναν αγώνα που έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε τον αντίπαλο σήμερα. Είχαμε πολύ διάθεση για να πετύχουμε το αποτέλεσμα, τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς, από το ημίχρονο και μετά κοιτάξαμε να διαχειριστούμε, σβηστά να κλειδώσουμε τους τρεις πόντους και με τις αλλαγές να είμαστε όσο το δυνατόν πιο φρέσκοι για το επόμενο παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον κόσμο που είναι δίπλα μας και μας στηρίζει, παιχνίδι με παιχνίδι πλησιάζουμε…».

Συμπλήρωσε επίσης ότι η Νίκη θα πάει για δύο νίκες στα επόμενα παιχνίδια: «Παίζουμε πλέον κοιτώντας μόνο την ομάδα μας, άλλοι πρέπει να κοιτάνε. Εμείς θα κάνουμε τους βαθμούς που πρέπει για να ανέβουμε. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά. Ακόμη, είπε ότι οι παίκτες που αποχώρησαν τραυματίες στο σημερινό ματς, δεν έχουν κάτι σοβαρό και εκτός απροόπτου θα είναι παρόντες στον αγώνα στα Ψαχνά. 

Ο Βαγγέλης Γκότοβος είπε: ««Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη μεγάλη προσπάθεια για αυτή τη νίκη και στον κόσμο που μας σπρώχνει απ’ έξω. Ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, μία ακόμη νίκη σε έναν τελικό και κοιτάμε τους άλλους δύο που έρχονται. Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι και θα δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι στα Ψαχνά για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Πηγή: magnesiasports

Last modified onΣάββατο, 24 Μάιος 2014 21:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep