Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανανέωσε ο Μκρτσιάν

Ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Νίκη Βόλου ο Ανδρέας Μκρτσιάν. Ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Νίκη Βόλου ο Ανδρέας Μκρτσιάν.

Η Νίκη Βόλου μετά τον Παντελή Ριζογιάννη «κράτησε» και τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό. Ο Ανδρέας Μκρτσιάν ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Νίκη Βόλου και δεν επηρεάστηκε από τις κρούσεις που είχε από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός δεν χρειάστηκε αρκετές διαπραγματεύσεις για να συνεχίσει στη Νίκη Βόλου, αφού δεν έγινε καν δεύτερο ραντεβού. Αυτή είναι η δεύτερη άμεση κίνηση της διοίκησης της ομάδας της Μαγνησίας, η οποία μετά τον Παντελή Ριζογιάννη κράτησε και τον Ανδρέα Μκρτσιάν στην ομάδα. Ο 24χρονος αμυντικός την σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε σε 19 ματς και σημείωσε ένα γκολ.

Η επόμενη αναμένεται να είναι αυτή του Μπάμπη Παυλίδη, αλλά το θέμα δεν αφορά μόνο τις δύο πλευρές, αφού ο επιθετικός ήρθε τον Ιανουάριο δανεικός από την Βέροια που έχει τα δικαιώματα του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου συζητά ακόμη και το ενδεχόμενο να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή με μεταγραφή από την Βέροια.

Last modified onΤετάρτη, 18 Ιούλιος 2012 19:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep