Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όχι αποφάσεις εν θερμώ»

Ο Νίκος Παντέλης υποστήριξε ότι η λύση συμβολαίου του Ολυμπιακού Βόλου με τον Γιάννη Κατσίκη θα ήταν απόφαση εν θερμώ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου δήλωσε ότι το θέμα αποχώρησης ή μη του Γιάννη Κατσίκη από τον βολιώτικο σύλλογο θα ξεκαθαρίσει μετά το ματς με τον Φωστήρα, τόνισε ότι οι κακοτυχίες συσπειρώνουν την ομάδα, μίλησε για τις απουσίες εν όψει του αυριανού (14/05) αγώνα με τον Φωστήρα και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πετύχουν το στόχο της ανόδου. Αναλυτικά τα όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 89.5 ο Νίκος Παντέλης:

Για την υπόθεση «άνοδος»: «Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει όλες τις προϋποθέσεις να πάρει την κατηγορία. Μπορεί τα αποτελέσματα να μην ήταν αυτά που θα θέλαμε όμως οι εμφανίσεις ήταν καλές. Βάσει αυτών των εμφανίσεων μπορούμε να πετύχουμε την άνοδο συγκεντρώνοντας τους απαραίτητους βαθμούς στα εναπομείναντα παιχνίδια. Βαθμολογικά δεν μπορεί κάποια ομάδα να ξεφύγει. Βλέπουμε πως σε κάθε αγωνιστική δεν υπάρχουν ισόπαλα αποτελέσματα κι αυτό συμβαίνει γιατί τα περισσότερα είναι κλειστά παιχνίδια. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι η άνοδος εξαρτάται από εμάς».

Για τις απώλειες ποδοσφαιριστών: «Στο χώρο του κέντρου έχουμε συνεχόμενες απώλειες. Υπάρχουν τραυματισμοί και δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή πολλές εναλλακτικές λύσεις. Πολλές φορές όμως αυτές οι κακοτυχίες συσπειρώνουν την ομάδα και νομίζω πως θα λειτουργήσει θετικά για την κατάκτηση του τελικού στόχου της ομάδας».

Για την αμυντική λειτουργία και την επιθετική «αφλογιστία»: «Έχει βελτιωθεί η αμυντική λειτουργία της ομάδας και από εκεί πηγάζει η αισιοδοξία μου για τη συνέχεια. Επιθετικά, το ανησυχητικό θα ήταν η ομάδα να μη δημιουργούσε ευκαιρίες. Λείπει η ψυχολογία και αυτό το βλέπουμε στην τελική προσπάθεια, όπου οι παίκτες προσπαθούν να τελειώσουν τη φάση κάπως βιαστικά ώστε να υπάρξει η αποφόρτιση. Σ' αυτή την ψυχολογία έχουν συμβάλλει και οι πολλοί και σοβαροί τραυματισμοί. Το γκολ θα έρθει και η τύχη θα γυρίσει. Όλοι λένε πως οι καλύτερες ομάδες είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, η Κέρκυρα και μετά η Νίκη Βόλου. Εμείς με την Κέρκυρα κάναμε 15 τελικές».

Για την κάλυψη των κενών που αφήνουν οι τραυματισμοί: «Θέλοντας και μη θα πρέπει στην ομάδα να μπουν και κάποιοι νεαροί παίκτες. Μπορεί να είναι άπειροι όμως θα λειτουργήσει θετικά ο ενθουσιασμός τους. Άλλωστε οι παίκτες που αγωνίζονται δεν επιλέγονται βάσει ηλικίας αλλά λόγω της εικόνας που δείχνουν στις προπονήσεις».

Για τον Κατσίκη: «Ο Κατσίκης είναι τιμωρημένος. Αποφάσεις όπως λύση συνεργασίας μαζί του, θα ήταν απόφαση εν θερμώ, και δεν συνηθίζω να παίρνω τέτοιου είδους αποφάσεις. Ήταν λάθος εκ μέρους του και ίσως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, όμως θα δούμε την περίπτωσή του, μετά τον αγώνα με το Φωστήρα».

Το ΕΑΚ μπορεί να δώσει την άνοδο: «Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός Βόλου πληρώνουμε που δεν έχουμε ακόμα κερδίσει τα παιχνίδια στην έδρα μας. Το ΕΑΚ μπορεί να δώσει την άνοδο. Αν κάνουμε δύο διαδοχικές νίκες θα ξεμπλοκάρουμε και θα φτάσουμε στο στόχο, παρά τα προβλήματα. Εστιάζουμε στους παίκτες που μπορούν και όχι σ' αυτούς που έχουν βγει νοκ άουτ».

Για το ματς με τον Φωστήρα: «Πάνω απ' όλα πρέπει αύριο με Φωστήρα να κερδίσουμε. Θέλω τον κόσμο δίπλα γιατί είμαστε μέσα στο στόχο και έχω την πίστη πως στο τέλος θα τον κατακτήσουμε. Η ομάδα πρέπει να ανέβει και το δικαιούται».

Πηγή: goalpost

Last modified onΤρίτη, 13 Μάιος 2014 12:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep