Του στοίχισε το… νέο πρόσωπο

Εξ ολοκλήρου αλλαγμένος παρουσιάστηκε σχεδόν τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός Βόλου συγκριτικά με το φινάλε της προηγούμενης και γνώρισε την ήττα στη Ζάκυνθο

Καλοκαίρι πολλών και μεγάλων αλλαγών ήταν το περασμένο για τον Ολυμπιακό Βόλου τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Οι Θεσσαλοί λοιπόν μετά το τέλος της σεζόν 2014-15 προχώρησαν σε… ριζικές αλλαγές σε ό,τι έχει να κάνει με το ρόστερ εμφανίζοντας μια ουσιαστικά καινούρια ομάδα στην έναρξη της προετοιμασίας. Επίσης, αλλαγή υπήρξε και στον πάγκο με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να αντικαθίσταται από τον Απόστολο Χαραλαμπίδη που ανέλαβε το δύσκολο έργο του… μονταρίσματος. Ενδεικτικό του νέου προσώπου που παρουσίασαν οι «ερυθρόλευκοι» είναι πως στη ενδεκάδα του αγώνα με την Ζάκυνθο βρισκόταν μόνο ένας παίκτης (Νικολιάς) που είχε αγωνιστεί βασικός στο φινάλε της περσινής σεζόν απέναντι στην ΑΕΚ. Επίσης, βασικός στο ματς με την Ένωση ήταν και ο Ζέρης που πέρασε ως αλλαγή στο 75ο του αγώνα με τους Επτανήσιους. Συνεπώς γίνεται κατανοητό πως για να δέσει και να αποκτήσει χημεία ένα ρόστερ ουσιαστικά καινούριο, θέλει χρόνο και πολλή δουλειά όπως τόνισε χαρακτηριστικά και ο Χαραλαμπίδης μετά την αναμέτρηση στο νησί του Ιονίου.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες του Ολυμπιακού Βόλου:

Με ΑΕΚ: Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος (68' Μαργαρίτης), Μακρυδημήτρης, Γιαλούσης, Καρράς (65' Ρόκας), Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, Νικολιάς, Θέος, Διαμαντόπουλος (82' Σκοπελίτης).

Με Ζάκυνθο: Στρατηλάτης, Γκουγκούδης, Καραμανλής, Αρβανίτης, Χιντζίδης, Φερνάντεζ (75' Ζέρης), Τσιάρας, Πολύζος (59' Τσιλιγκίρης), Μοράν (69' Γουόρντεν), Νικολιάς, Ντεπέτρις.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep