Νίκη με πέναλτι - μνημείο! (video)

Η απίστευτη απόφαση του διαιτητή Μέγα (Πιερίας) διαμόρφωσε το αποτέλεσμα στο Νίκη Βόλου - Πανσερραϊκός 1-0.

Ένα σερί οκτώ αγώνων χωρίς τρίποντο συμπλήρωσε ο Πανσερραϊκός στο Πανθεσσαλικό, αλλά την ήττα του (1-0) από τη Νίκη Βόλου... υπέγραψε ο διαιτητής Αλέξανδρος Μέγας (Πιερίας). Στο 18' του αγώνα ο Κάσσος χωρίς να έρθει σε επαφή με κανέναν σωριάστηκε στο έδαφος εντός περιοχής και ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα! Όπως φάνηκε από πολλές τηλεοπτικές επαναλήψεις, ουδεμία παράβαση υπήρξε και με την απόφασή του έγραψε... ιστορία.

Με το πέναλτι - φάντασμα και το γκολ του Τσουκαλά στο 20' η Νίκη Βόλου πανηγύρισε το τρίποντο με 1-0 και αναρριχήθηκε στην 6η θέση. Στο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός είχε εκδώσει ανακοίνωση, εκφράζοντας την οργή του για τη διαιτησία.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-0
Σκόρερ: 20' πέν. Τσουκαλάς

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Αλιατίδης, Κάσσος, Παναγιωτίδης (81' Πάνος), Τσουκαλάς, Μέτσε (67' Αθανασίου), Κυριακίδης, Βλαχομήτρος (67' Κουσκουνάς), Τζιώρας (90'+3' Κυρίτσης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Καβουσάκης, Ζέρης, Πίντο, Δημητρίου (85' Στίνα), Κεφαλάς, Μαρκιόνι (79' Καραμπέρης), Κρητικός (64' Έππας), Μέσι, Κόντσι, Κανίς, Παπαβασιλείου (46' Ντίαζ).

Διαιτητής: Μέγας (Πιερίας)
Βοηθοί: Χριστοδούλου (Ημαθίας), Μαλανδρής (Χαλκιδικής)

Δείτε το πέναλτι που έδωσε ο Μέγας...

Media

Last modified onΣάββατο, 05 Φεβρουάριος 2022 18:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep