Στον «αέρα» το Ρουφ - Κηφισιά!

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου απαγορεύει τη διεξαφωγή του αγώνα το Σάββατο (19/11).

Από... χίλια κύματα περνά η πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟ Ρουφ στο πρωτάθλημα της Super League 2! Η πρεμιέρα της αθηναϊκής ομάδας κόντρα στην Προοδευτική έχει αλλάξει ουκ ολίγες φορές γήπεδο τέλεσης και ημερομηνία και το Σάββατο (19/11) είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι της 3ης στροφής με την Κηφισιά στο «Σπύρος Γιαλαμπίδης» του Ταύρου. Ωστόσο, ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου αποφάσισε να μην επιτρέψει τη διεξαγωγή του αγώνα, βάζοντας σε μεγάλο κίνδυνο την ομάδα του Ρουφ!

Ο ΠΑΟ Ρουφ έχει πάρει την άδεια διεξαγωγής από την Περιφέρεια έπειτα από σχετική αυτοψία στο γήπεδο, ενώ έχει και το παραχωρητήριο του Δήμου. Η Super League 2, λοιπόν, όρισε κανονικά το ματς για το Σάββατο (19/11), αλλά η τοπική αρχή αρνείται τη διεξαγωγή του, γιατί την Κυριακή (20/11) η ΕΠΟ έχει προγραμματίσει στο ίδιο γήπεδο τον αγώνα Φωστήρας - Α.Ε. Μοσχάτου. Το FL News σας παρουσιάζει τη σχετική απόφαση...

AAPOFF

Η Super League 2, φυσικά, καλύπτεται απόλυτα με τον ορισμό του αγώνα τη συγκεκριμένη ημέρα και όπως τόνιζαν στελέχη της στο FL News, το ματς θα διεξαχθεί κανονικά και για οτιδήποτε άλλο την ευθύνη θα έχει ο Δήμαρχος. Για να αλλάξει ημέρα ο αγώνας της Γ' Εθνικής μεταξύ του Φωστήρα και του Μοσχάτου θα πρέπει να προηγηθεί αίτημα των δύο.

Last modified onΠαρασκευή, 18 Νοέμβριος 2022 15:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep