Ροπαλιά στα Λιοντάρια!

Ο ΠΟΤ Ηρακλής ήταν ανώτερος του Πανσερραϊκού και με πρωταγωνιστή τον Γιουμπιτάνα επικράτησε 2-0 εκτός έδρας. Αβέβαιο το μέλλον Ελευθερόπουλου.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε το Σάββατο (19/11) ο ΠΟΤ Ηρακλής. Οι Κυανόλευκοι ήταν ανώτεροι του Πανσερραϊκού και με δύο γκολ του Ντένζελ Γιουμπιτάνα επικράτησαν 2-0 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, υποχρεώνοντας τα Λιοντάρια στη δεύτερη απώλεια εντός έδρας!

Οι Ερυθρόλευκοι απείλησαν πρώτοι στο 13'με εκτέλεση φάουλ του Μούργου, όμως η συνέχεια ανήκε στους φιλοξενούμενους. Ο Τομάς προειδοποίησε στο 15' και το 21' και στο 25' ο ΠΟΤ Ηρακλής... έκρυψε τη μπάλα. Ο Πατράλης πάσαρε στον Γιουμπιτάνα, αυτός συνεργάστηκε με τον Άλεξιτς και ο Βέλγος με πλασέ έκανε το 0-1.

Η ομάδα των Σερρών δεν μπόρεσε στο πρώτο ημίχρονο να βγάλει αντίδραση και στο δεύτερο 45λεπτο ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος με τρεις γρήγορες αλλαγές προσπάθησε να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του. Στο 53', ωστόσο, ο ΠΟΤ Ηρακλής «κλείδωσε» το τρίποντο. Ο Τομάς με κεφαλιά έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Γιουμπιτάνα, οι Καρασαλίδης, Παντεκίδης δεν πρόλαβαν τον Βέλγο και αυτός με διπλή προσπάθεια βρήκε δίχτυα και έκανε το 0-2.

Ένα λεπτό αργότερα ο δεύτερος βοηθός Ζήρδας ακύρωσε λανθασμένα το γκολ του Κατσαντώνη ως οφσάιντ. Όπως φάνηκε από την τηλεοπτική επανάληψη, τόσο ο Κύπριος, όσο και ο Σαΐντ που ήταν στη φάση, βρίσκονταν σε κανονική θέση.

Το αποτέλεσμα αυτό κάνει πλέον εξαιρετικά δύσκολη τη θέση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο, καθώς από την αρχή της σεζόν ο Πανσερραϊκός δεν δείχνει καθόλου καλό πρόσωπο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ 0-2
Σκόρερ: 25', 53' σουτ Γιουμπιτάνα

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννίκογλου, Δεληγιαννίδης (46' Ζέρης), Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Σιόντης (51' Ανάκογλου), Σιοφανός (46' Σαΐντ), Θυμιάνης (67' λ.τρ. Δημητρίου), Μούργος, Κανίς, Κατσαντώνης (60' Λιούμης).

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Βελλίδης, Πανάγου, Βιτλής, Α. Παπαστεριανός, Χρουσιέλ, Σίλβα (90'+1 Κωστούλας), Πατράλης, Τότσκα (80' Μελούνοβιτς), Άλεξιτς (80' Μανουσάκης), Τομάς (70' Δόρης), Γιουμπιτάνα (90'+2' Κουντουριώτης).

Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Χατζηνάκος, Ζήρδας (Δράμας)

Last modified onΣάββατο, 19 Νοέμβριος 2022 18:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep