Το χρέος η Κηφισιά

Η ομάδα των βορείων προαστίων έκανε το 5 στα 5 απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ, που παραβίασε για πρώτη φορά φέτος την εστία της (1-3).

Τη διαφορά 2 βαθμών από τη 2η θέση διατήρησε η Κηφισιά και παράλληλα άνοιξε την ψαλίδα από την 3η στους 5 βαθμούς έπειτα απο τη νίκη της (3-1) στον Ταύρο απέναντι στον τυπικά γηπεδούχο ΠΑΟ Ρουφ. Το ματς ήταν εξ αναβολής της 3ης στροφής και η ομάδα των βορείων προαστίων είδε την εστία της να παραβιάζεται φέτος πρώτη φορά. Είχαν προηγηθεί 4 παιχνίδια πρωταθλήματος και 2 Κυπέλλου στα οποία κράτησε το μηδέν, αλλά δέχτηκε γκολ έπειτα από 738 αγωνιστικά λεπτά.

Η Κηφισιά προηγήθηκε στο 22' με πέναλτι του Κουιρουκίδη που κέρδισε ο Καλλέργης από τον Ντανκέ και το 0-2 έγινε με σουτ του Τετέι από σέντρα του Παυλάκη. Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο 25λεπτο ανέβασαν απόδοση και μείωσαν με κεφαλιά του Πανουργιά από εκτέλεση κόρνερ του Βενάρδου. Το γκολ αυτό αναπτέρωσε το ηθικό τους, αλλά στις καθυστερήσεις ο Ταλάλ διαμόρφωσε το 3-1 και κράτησε την ομάδα του Ρουφ χωρίς βαθμό.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΟ ΡΟΥΦ - ΚΗΦΙΣΙΑ 1-3
Σκόρερ: 78' κεφ. Πανουργιάς - 22' πέν. Κουιρουκίδης, 47' σουτ Τετέι, 90'+4' σουτ Ταλάλ

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Λευτέρης Βελέντζας): Κουνάδης, Τασιούλης, Ντανκέ, Χατζηλάμπρος, Κατσούλης, Ζαχαρός, Πανουργιάς, Βενάρδος, Κυριαζής (75' Κονέ), Τσιάβος, Ζαφειράκης (63' Καλλέργης).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Σωτηράκος, Στ. Ποζατζίδης (46' Παπασάββας), Παναγιώτου (68' Σμπώκος), Μαζουλουξής, Γκίνη (68' Ταλάλ), Σπίνος, Ιατρούδης (89' Βαφέας), Καλλέργης, Παυλάκης, Κουιρουκίδης (46' Τετέι).

Διαιτητής: Τσατσούλης (Αθήνας)
Βοηθοί: Μαραθωνίτης (Αθήνας), Γεωργακόπουλος (Πειραιά)

Last modified onΤετάρτη, 07 Δεκέμβριος 2022 19:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep