Τριάρα της ΑΣΑ στη Φιλιππούπολη

Η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν άφησε περιθώριο να αμφισβητηθεί η ανωτερότητά της (3-0) απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας.

Την 4η φετινή της νίκη πανηγύρισε στη Φιλιππούπολη η Αναγέννηση Καρδίτσας. Η ΑΣΑ επικράτησε άνετα 3-0 του Απόλλωνα Λάρισας και παρέμεινε στο -3 από τη 2η ΑΕΛ και στο -4 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ Β. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους έδειξαν σαφώς επηρεασμένοι από την αλλαγή προπονητή και δεν έδωσαν αξία στην εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου πριν λίγες ημέρες.

Στο 14' ο Κοζορώνης με σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Οικονομόπουλο και στο 24' ο Απόλλων έχασε ευκαιρία να μπει στο ματς με το δοκάρι του Σιατραβάνη. Το 0-2 ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου από ασίστ του Ριέρα και πλασέ του Βερνάρδου και το 0-3 με πλασέ του Αθανασιάδη που βρήκε δίχτυα κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 0-3
Σκόρερ: 14' σουτ Κοζορώνης, 45'+2' σουτ Βερνάρδος, 89' σουτ Αθανασιάδης
Δοκάρι: 24' Σιατραβάνης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Διαμαντόπουλος, Σκύφτας): Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης (46' Χουμόλι), Ζαχαράκης (75' Μπεκιαρίδης), Σιατραβάνης, Ντουλγκέροφ, Μπαλογιάννης, Ποτόσογλου (75' Καλούσης), Κοντρέρας (80' Διβανές), Ντ’ Αγκοστίνο, Κοτσιανούλης, Σταματής (80' Κλιγγόπουλος).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Αναστασόπουλος, Σταμόπουλος, Κοζορώνης (90' Β. Θεολόγης), Λαγός, Ριέρα (82' Γιάκος), Αλιατίδης, Γκόλιας, Βερνάρδος (82' Αθανασιάδης), Μπάλλας (90' Πρίκας), Τσβετάνοφ (82' Κάρδαρης) .

Διαιτητής: Μπούτσικος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Παπαδοπούλου, Τσεχελίδης (Μακεδονίας)

Last modified onΚυριακή, 11 Δεκέμβριος 2022 21:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep