Στο +9 με 9 στα 9

Ο φλύαρος Πανσερραϊκός με γκολ στο 90'+2' νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ Β και αποσπάστηκε 9 βαθμούς από τη 2η ΑΕΛ.

Την 9η διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε στη Νέα Ευκαρπία ο Πανσερραϊκός και έκανε άλμα για την κατάκτηση της 1ης θέσης, επιβεβαιώνοντας όσους τον ήθελαν να είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ Β. Τα Λιοντάρια έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες (2-15 οι τελικές προσπάθειες) και εν τέλει με γκολ του Παντεκίδη στις καθυστερήσεις κατέκτησαν το «διπλό» με 1-0.

Ο Πανσερραϊκός εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη στην άμυνα της γηπεδούχου και στο 66' διαμαρτυρήθηκε ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Σε φάουλ του Μούργου ο Παπάζογλου έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, αυτή στην επαναφορά βρήκε στον Παναγιώτου και ο Μπαλωμένος απομάκρυνε. Από την τηλεοπτική επανάληψη φάνηκε ότι είχε περάσει τη γραμμή, όμως ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη.

Οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πίεσή τους, στο 78' έχασαν διπλή ευκαιρία με τους Κατσαντώνη, Μπαΐροβιτς και ένα λεπτό μετά ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Μορικέλι. Το 0-1 διαμορφώθηκε στο 90'+2'. Από γέμισμα του Στίνα η άμυνα δεν απομάκρυνε και ο Παντεκίδης από κοντά νίκησε τον Μπαλωμένο.

Ήταν η 3η διαδοχική ήττα για τον ΠΑΟΚ Β και το 9ο διαδοχικό τρίποντο για τον Πανσερραϊκό που τον έφερε, έστω προσωρινά, στο +9 από την ΑΕΛ. Υπενθυμίζεται ότι οι Βυσσινί είχαν ηττηθεί 1-0 από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΟΚ Β - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-1
Σκόρερ: 90'+2' σουτ Παντεκίδης
Δοκάρι: 66' Παπάζογλου

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κωττάς, Κιτσάκης, Παναγιώτου, Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Μελετίδης (85' Κουλούρης), Γρόσδης (62' Χατζηστραβός), Τσοπούρογλου, Σπυράκος (85' Γιαξής), Γκορντεζιάνι (76' Πανίδης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Ζέρης (90'+5' Αυλωνίτης), Πεταυράκης, Παπάζογλου, Παντεκίδης, Θυμιάνης, Κολομπίνο, Στίνα, Κανίς (62' Μπαΐροβιτς), Μούργος (90'+5' Στάικος), Κατσαντώνης.

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)
Βοηθοί: Μηνούδης (Πιερίας), Μπαλιάκας (Κοζάνης)

Last modified onΣάββατο, 28 Ιανουάριος 2023 16:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep