Χωρίς στάση η Κηφισιά

Ανώτερη η Κηφισιά, νίκησε 2-1 την Καλαμάτα εκτός έδρας και αποσπάστηκε 8 βαθμούς από την Athens Kallithea.

Η αποχή ενός και πλέον μήνα άφησε ανεπηρέαστη την Κηφισιά. Στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος η πρωτοπόρος του Β' ομίλου νίκησε 2-1 εκτός έδρας την Καλαμάτα, διεύρυνε το αήττητο σερί της (11 νίκες - 1 ισοπαλία) και άνοιξε τη διαφορά από τη 2η Athens Kallithea στους 8 πόντους, έχοντας παιχνίδι παραπάνω.

Η ομάδα των βορείων προαστίων ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και στο 4' ο Ταΐρης έσωσε εντυπωσιακά την εστία του σε προβολή του Προβυδάκη. Στο 28', όμως «χτύπησε» ο Τετέι. Από κλέψιμο του Να'α ο φορ της Κηφισιάς σούταρε από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα κόντραρε, πήρε ύψος και κατέληξε στα δίχτυα.

Η Καλαμάτα κατάφερε στο ντεμπούτο του Ίλτσο Γκεοργκιόσκι να φέρει το ματς στα ίσα σε κομβικό σημείο. Στο 45'+4' ο Πασάς με πέναλτι ισοφάρισε και αφού ένα λεπτό νωρίτερα ο Σωτηράκος είχε κάνει χέρι σε σέντρα του Βασιλόγιαννη. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι πήραν το τρίποντο από την άσπρη βούλα. Ο Ταΐρης ανέτρεψε τον Τετέι στο 50' και ο Κουιρουκίδης διαμόρφωσε το 1-2.

Από το 82' η Κηφισιά έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Παπασάββα, όμως δεν είχε πρόβλημα να κρατήσει το προβάδισμα και να υποχρεώσει τη Μαύρη Θύελλα στη 2η φετινή εντός έδρας ήττα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΚΗΦΙΣΙΑ 1-2
Σκόρερ: 45'+4' πέν. Πασάς - 28' σουτ Τετέι, 50' πέν. Κουιρουκίδης
Κόκκινη: 82' Παπασάββας

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Ίλτσο Γκεργκιόσκι): Ταΐρης, Μόζερ (88' Λούκαστσικ), Λουπάνο (82' Ασίγκμπα), Μπαξεβάνος, Λιποράσε, Παπατόλιος, Καραγκούνης, Ματέους (55' Τάτος), Βασιλόγιαννης, Αρναρέλλης (55' Ρόβας), Πασάς (88' Τριανταφυλλάκης).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Μπαρμπόσα, Προβυδάκης, Σωτηράκος, Γκίνη (65' Παπασάββας), Πέιος, Πρίτσας (69' Ταλάλ), Να’α, Κουιρουκίδης (65' Αντερέγκεν), Τετέι (86' Νοικοκυράκης).

Διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), Διαμάντης (Λέσβου)

Last modified onΠαρασκευή, 10 Μάρτιος 2023 18:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep