Σίτι παραμονής, βύθισε την Προοδευτική

Επεισόδια πριν το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ οπαδών της Προοδευτικής και του Ιωνικού.

Το Αιγάλεω έκανε άλμα παραμονής την Κυριακή (19/03) και έσφιξε τη θηλιά του υποβιβασμού στην Προοδευτική. Το Σίτι νίκησε 2-0 στο Κερατσίνι τους τυπικά γηπεδούχους Βυσσινί και απέχει 8 βαθμούς από τη ζώνη υποβιβασμού, εκεί όπου είναι η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη.

Πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Βλαχομήτρος που σημείωσε 2 γκολ. Στο 3' από πάσα του Τσιλιγκίρη με πλασέ νίκησε τον Αστρά και στο 23' οι δυο τους συνεργάστηκαν εκ νέου και ο φορ του Αιγάλεω με πλασέ από το ύψος του πέναλτι διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Πριν την έναρξη του αγώνα σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών της Προοδευτικής και του Ιωνικού. Οι δεύτεροι έστησαν ενέδρα επί της οδού Γ. Λαμπράκη, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν οδομαχίες με καδρόνια, φωτοβολίδες και πέτρες στην πλατεία Σπάθας. Λίγο μετά τις 14.00 έφτασε και μια διμοιρία των ΜΑΤ, η οποία έκανε χρήση δακρυγόνων.

anikpo

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ 0-2
Σκόρερ: 3', 23' σουτ Βλαχομήτρος

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Αστράς, Καρρίκι, Νικόλης (41' Νταβιώτης), Πότσι, Μεγαρίτης (77' Αγγελόπουλος), Παυλίδης, Μπόρχες, Καπνίδης, Ευθυμίου (54' λ.τρ. Πίσσας), Φαζός, Μάντιτς (46' λ.τρ. Γιανννιτσάνης).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θωμάς Γράφας): Σκαφίδας, Σκεντεραι (87' Νικολακόπουλος), Μπούσης, Παπανικόλας, Φουρλάνος, Τσίτσαρης, Μπαστιάνος (65' Κωστανάσιος), Σταματάκης (65' Πολυχρόνης), Κολλάς, Τσιλιγκίρης (87' Καμαρά), Βλαχομήτρος (73' Δημούτσος).

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Κόλλιας (Ηπείρου), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας / Λευκάδας)

Last modified onΚυριακή, 19 Μάρτιος 2023 18:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep