Σοκ στο 94' για τον Μακεδονικό

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πίκρανε (2-1) τον πρώην προπονητή της, Σάκη Θεοδοσιάδη και κράτησε τον Μακεδονικό στο +1 από τη ζώνη υποβιβασμού.

Χαρακτήρα τελικού είχε για τον Μακεδονικό το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (28/05) απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι Θεσσαλονικείς στο ντεμπούτο του Σάκη Θεοδοσιάδη πάλεψαν όσο μπορούσαν, όμως ηττήθηκαν στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με 2-1 και έμειναν στο +1 από τη ζώνη υποβιβασμού και με τη Βέροια να έχει παιχνίδι λιγότερο.

Οι Πράσινοι είχαν δοκάρι στο 7' με τον Κοτταρίδη και διπλό δοκάρι στο 45' με διαδοχικές προσπάθειες των Λιούμη, Γκέντσογλου. Στην εξέλιξη της φάσης ο Γκέκας έσωσε εντυπωσιακά την εστία του σε νέο σουτ του Κοτταρίδη. Το 1-0 έγινε στο 57' με σουτ του Σταμόπουλου και η ισοφάριση ήρθε με πέναλτι του Τσουκάνη το οποίο κέρδισε ο Γκέντσογλου από τον Αναστασόπουλο. Ο πόντος, όμως δεν ήρθε για τον Μακεδονικό, καθώς στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σκόνδρας με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-1.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 2-1
Σκόρερ: 57' σουτ Σταμόπουλος, 90'+4' κεφ. Σκόνδρας - 63' πέν. Τσουκάνης
Δοκάρι: 7' Κοτταρίδης, 45' Λιούμης, Γκέντσογλου

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Αναστασόπουλος (86' Κορέλας), Σταμόπουλος, Σκόνδρας, Δημόπουλος, Πολίτης (69' Αθανασιάδης), Μπάλλας (86' Γκόλιας), Κοζορώνης, Βερνάρδος (77' Μπάτροβιτς), Ελιβέλτο, Γιάκος.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Ιωαννίδης, Χασάνογλου, Κοτταρίδης (75' Μπρατσιάνι), Λισγάρας, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Γκέντσογλου, Γαρύφαλλος (90'+2' Μιλισάβλιεβιτς), Τσιλιγγίρης (64' Σιμόνι), Ζαφειράκης (64' Ουνγιαλίδης), Λιούμης (90'+2' Σαραντίδης).

Διαιτητής: Πουλόπουλος (Πειραιά)
Βοηθοί: Παγουρτζής, Γεωργακόπουλος (Πειραιά)

Last modified onΚυριακή, 28 Μάιος 2023 18:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep