Σε θέση οδηγού η Athens Kallithea

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη (1-0) απέναντι στον Παναθηναϊκό Β και πλασάρισμα στην 1η θέση για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη.

Στο ρετιρέ του Β' ομίλου βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (24/10) η Athens Kallithea. Η αθηναϊκή ομάδα επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού Β στη Ριζούπολη, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης στροφής και πλέον οδηγεί την κούρσα.

Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στο 18' σε ανατροπή του Βασιλόγιαννη από τον Ζέκα, αλλά ο Ρεντίφης (Αν. Αττικής) δεν είδε παράβαση. Τελικά, το 0-1 έγινε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ματίγια εκτέλεσε φάουλ, ο Λουκίνας έπιασε την κεφαλιά και ο Περέιρα με δεύτερη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 76' ο Μεχίας είχε δοκάρι και μαζί τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία να «κλειδώσει» το τρίποντο.

Στο +1 από Καλαμάτα και Χανιά βρέθηκε η Athens Kallithea έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, ενώ ο Παναθηναϊκός Β έμεινε στους 3 βαθμούς σε 4 αναμετρήσεις.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β - ATHENS KALLITHEA 0-1
Σκόρερ: 45'+4' κεφ. Περέιρα
Δοκάρι: 76' Μεχίας

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β (Σωτήρης Αντωνίου): Ξενόπουλος (40' λ.τρ. Λίλο), Ζέκα (56' Αθανασακόπουλος), Τσοκάι, Σιδεράς, Μαρτίνης, Καλοσκάμης (46' Φουρτάδο), Κρυπαράκος, Προδρομίτης, Σαρδέλης, Λάμψιας (68' Μαντσίνι), Μπιλάλ (68' Νταμπίζας).

ATHENS KALLITHEA (Αλέκος Βοσνιάδης): Πάντος, Μανθάτης, Μαρότα, Μεχίας (78' Σίλβα), Ουές, Ρομαό, Ματίγια, Περέιρα (56' Κυνηγόπουλος), Βασιλόγιαννης (78' Μουστακόπουλος), Μασιέλ (86' Τσιντώνης), Λουκίνας (86' Ιωαννίδης).

Διαιτητής: Ρεντίφης (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Οικονόμου (Αχαΐας), Καλαμπόκης (Αιτ/νίας)

Last modified onΤρίτη, 24 Οκτώβριος 2023 18:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep