Βγήκαν... σώοι από το χωράφι

Αιγάλεω και Ολυμπιακός Β έμειναν στο 0-0 στην αυλαία της 8ης αγωνιστικής του Β' ομίλου.

Με «λευκή» ισοπαλία άνοιξε το Σάββατο (18/11) η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στον Β' όμιλο της Super League 2. Το Αιγάλεω έμεινε στο 0-0 με τον Ολυμπιακό Β, αποτέλεσμα μάλλον αναμενόμενο αν σκεφτεί κανείς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αγωνίστηκαν.

aaxorta

Ο αγωνιστικός χώρος στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» μόνο για ποδόσφαιρο δεν προσφέρεται. Μοιραία οι φάσεις ήταν λίγες. Κύριος εκφραστής των προσπαθειών του Αιγάλεω ο Ραμίρεζ, ο οποίος στο 25' έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν δεν βρήκε στόχο από τακουνάκι του Κολλά. Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι είχαν μία καλή στιγμή με τον Βλαχομήτρο.

Ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο ήταν χειρότερος και η πρώτη τελική του Αιγάλεω στην εστία ήταν στο 72' με κεφαλιά του Ραμίρεζ. Ωστόσο, ο Παπαδούδης μπλόκαρε. Δέκα λεπτά αργότερα σε κόντρα επίθεση του Ολυμπιακού Β ο Σαπουντζής έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής και έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία.

Με το αποτέλεσμα αυτό το Αιγάλεω πήγε στους 8 βαθμούς και έμεινε αήττητο για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι. Οι Πειραιώτες διεύρυναν το αήττητο στα 6 παιχνίδια και είναι στο +1 από την ουραγό Παναχαϊκή.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β 0-0

ΑΙΓΑΛΕΩ (Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς): Κατσιμήτρος, Πέτκοβιτς (60' Τάμπας), Μπλάκσον, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Καμαρά, Κωνσταντακόπουλος (77' Μπάμπης), Ραμίρεζ (86' Παυλάκης), Νταβιώτης, Βάρκας, Κολλάς (77' Σταμένκοβιτς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Αριέλ Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Κατσουλίδης, Καράκουτης, Μπαγκαλιάνης, Κουτσίδης, Σγουρός, Ανδρούτσος, Πινακάς (79' Σαπουντζής), Μπα, Τσέλιος (69' Αργυρίου), Βλαχομήτρος.

Διαιτητής: Ξηρογιάννης (Βοιωτίας)
Βοηθοί: Φίλος (Βοιωτίας), Ισακοβίδης (Λακωνίας)

Last modified onΣάββατο, 18 Νοέμβριος 2023 16:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep