Περίπατος με σούπερ Κωστούλα

Ο Ολυμπιακός Β επικράτησε άνετα 3-1 του Γιούχτα με τον Χαράλαμπο Κωστούλα να έχει γκολ, ασίστ και κερδισμένο πέναλτι.

Στο +6 από την τελευταία θέση αναρριχήθηκε ο Ολυμπιακός Β έπειτα από την άνετη (3-1) νίκη του το Σάββατο (03/02) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη κόντρα στον Γιούχτα. Οι Κρητικοί εμφάνισαν το γνωστό κακό τους πρόσωπο εκτός έδρας και συνεχίζουν να έχουν σφιχτή τη θηλιά του πιθανού υποβιβασμού.

Πρωταγωνιστής στη νίκη των Ερυθρόλευκων ήταν ο Χαράλαμπος Κωστούλας. Ο 16χρονος επιθετικός με ατομική ενέργεια στο 20' πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ. Στο 27' ο ίδιος ανατράπηκε από τον Κόλα και ο Μπα με πέναλτι έκανε το 2-0, ενώ στο 53' έδωσε κάθετη στον Μπρνιτς για το 3-0.

Στο 74' ο Ολυμπιακός Β κέρδισε δεύτερο πέναλτι σε χέρι του Κορνιλάκη, αλλά ο Μαρίνος αστόχησε από την άσπρη βούλα. Το 3-1 διαμόρφωσε ο Λώλης στο 81' από σέντρα του Κωστανάσιου.

Πριν την έναρξη του ματς τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Ιωάννας, συζύγου του αρχηγού της Νίκης Βόλου, Παύλου Κυριακίδη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 30 χρόνων.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β - ΓΙΟΥΧΤΑΣ 3-1
Σκόρερ: 20' σουτ Κωστούλας, 27' πέν. Μπα, 53' σουτ Μπρνιτς - 81' σουτ Λώλης
Χαμ. πέν.: 75' Μαρίνος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Αριέλ Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Σγουρός, Αργυρίου, Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Κεραμίδας, Κωστούλας (57' Παπακανέλλος), Κεϊτά (65' Μαρίνος), Μουζακίτης (65' Μουζακίτης), Μπρνιτς (78' Πινακάς), Μπα (78' Τσέλιος).

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Γελαδάρης (82' Κίσσας), Λιποράσε (63' Κορνιλάκης), Θεοδωράκης, Πολυχρόνης, Κόλα, Λώλης, Νοικοκυράκης (75' Βρεττός), Μπουτσάκης (63' Κωστανάσιος), Αλεξόπουλος, Μπρους (63' Τσίρης).

Διαιτητής: Αλάμπεης (Αθήνας)
Βοηθοί: Κομισοπούλου (Χανίων), Φραγκιαδάκης (Λασιθίου)

Last modified onΣάββατο, 03 Φεβρουάριος 2024 15:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep