Διέκοψε το σερί του Λεβαδειακού η ΑΕΛ

Οι Βυσσινί πήραν νίκη (2-1) γοήτρου στην έδρα του Λεβαδειακού. Πρώτη εντός έδρας ήττα των Βοιωτών στη SL2 μετά από 3 χρόνια.

Πλήρως αδιάφορο βαθμολογικά ήταν το παιχνίδι του Λεβαδειακού με την ΑΕΛ το Σάββατο (11/05) για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ. Οι Βοιωτοί, άλλωστε, έχουν κόψει πρώτοι το νήμα και οι Βυσσινί παρότι είχαν πολλές ελλείψεις πήραν το τρίποντο (2-1) στην έδρα του πρωτοπόρου, αποτέλεσμα που μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά στους 10 βαθμούς.

Ο Λεβαδειακός μετρούσε αήττητο σερί 31 αγώνων SL2 στο γήπεδό του, αλλά αυτό διακόπηκε. Προηγούμενη ομάδα που είχε πανηγυρίσει νίκη στην έδρα των Πράσινων στην κατηγορία ήταν ο Εργοτέλης (1-0) στις 5 Μαΐου 2021. Παράλληλα ήταν η πρώτη ήττα της ομάδας της Βοιωτίας με προπονητή τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Η ΑΕΛ προηγήθηκε στο 13' με σουτ του Φατάι και στο 21' ο Μαυριάς έκανε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους. Ο Ρομό στο 64' με πέναλτι μείωσε για τον Λεβαδειακό.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ 1-2
Σκόρερ: 64' πέν. Ρομό - 13' σουτ Φατάι, 21' σουτ Μαυριάς

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Τσελεπίδης (35' Κωστή), Πίρινεν, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Μπελμόντ (46' Γκεζαλί), Μεχία (77' Χάμοντ), Νταγκό (77' Κουιρουκίδης), Συμελίδης (71' Νικολιάς), Ρομό.

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός (77' Μιλτιάδης), Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου, Πλέγας, Θωμαΐδης, Στίνα (77' Παπαδόπουλος), Φατάι (65' Νίνο), Μαυριάς (88' Τσουμάνης), Πεντρόζο (88' Γιανναράκης).

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθήνας)
Βοηθοί: Φωτόπουλος (Αθήνας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

Last modified onΣάββατο, 11 Μάιος 2024 17:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep