Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Όλα μοιρασμένα στα Ψαχνά

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα έμειναν Ηρακλής Ψαχνών και Πανσερραϊκός στα Ψαχνά, σε ένα παιχνίδι μοιρασμένο μεταξύ των δύο ομάδων.

Στραβοπάτημα για τον Ηρακλή Ψαχνών εντός έδρας, καθως δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο που ήθελε κόντρα στον Πανσερραϊκό, το οποίο θα τον κράταγε κοντά στην κορυφή του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι, μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση χωρίς όμως να καταφέρουν να κάνουν κάποια μεγάλη ευκαιρία για γκολ, με αποτελεσμα ο Πανσερραϊκός να ανέβει και να απειλήσει στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να θέλουν περισσότερο το παιχνίδι και είχαν αρκετές καλές στιγμές για να πάρουν το ματς, ειδικά μετά το 77' όταν ο Ηρακλής Ψαχνών έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ρεπέτσα. Η ευκαιρία του αγώνα, σημειώθηκε στο 86' και ήταν για τον Πανσερραϊκό, όταν ο Μπριλάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια άουτ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

 

 

Οι συνθέσεις

Ηρακλής Ψαχνών: Σικαλιάς, Ρεπέτσας, Κονέ, Τάουερ, Βανγκέλι (87' Ντελέκος), Λιόσης, Μπακομήτρος, Γέσιτς, Ρούτσης, Ποκόνγκ, Σέγκος (75' Χαϊκάλης).

Πανσερραϊκός: Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου (79' Τοντόροφ), Μπριλάκης, Καρασαλίδης, Σιάκκας (89' Γιαννόπουλος), Καρακώστας, Ράνιτς (69' Παρασκευαίδης), Ανάκογλου, Τσούτσης, Κόντος, Μπανγκουρά.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep