Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

H επέλαση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»

H επέλαση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» 1

Ο Απόλλων νίκησε 3-1 την Καλλιθέα και έκλεισε ως πρωταθλητής χειμώνα το 2012 στη Football League.

Εκ νέου στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ανέβηκε ο Απόλλων, ο οποίος νίκησε την Καλλιθέα. Το πρώτο μέρος ήταν ανοικτό με τις δύο ομάδες να μην κλείνονται και να παίζουν επιθετικά. Τόσο η «Ελαφρά Ταξιαρχία» όσο και η ομάδα του «Ελ Πάσο» έχασαν πολύ σημαντικές ευκαιρίες μετά το 1-1 για ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο στα πρώτα 45 λεπτά το σκορ έληξε ισόπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλιθέα μπήκε πολύ μουδιασμένα, σε αντίθεση με τον Απόλλωνα που ξεκίνησε δυναμικά, πίεσε πολύ και εντέλει δικαιώθηκε με δύο ακόμα γκολ. Σε αυτή την επικράτηση, σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας, Σάκης Κατσούλης, που δεν ήταν καθόλου σταθερός και ευθύνεται τουλάχιστον στα δύο πρώτα γκολ του Απόλλωνα.

 

Ο Μανιάς αποδείχθηκε και πάλι χρυσή αλλαγή για τους γηπεδούχους, ο οποίος με την είσοδό του σκόραρε αμέσως και έλυσε τα πόδια των συμπαικτών του. Από την άλλη ο Νίκος Παντέλης αποδείχτηκε ότι δεν είχε βάθος στον πάγκο και αυτό του στοίχισε. Ο Ντα Σίλβα πολλές φορές ήταν κουραστικός με τη μπάλα, δεν την έδινε έγκαιρα και μοιραία πέρασε εκτός αγώνα. Ο Αλέκος Βοσνιάδης, μπορεί στα περισσότερα παιχνίδι να κάνει τις ίδιες αλλαγές, ωστόσο μέχρι στιγμής του βγαίνουν και βλέπει την ομάδα του να αποδίδει μεστό ποδόσφαιρο, το οποίο πολλές φορές είναι και όμορφο. 

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης):Κοτταράς, Χατζηζήσης, Χιντζίδης, Ιασωνίδης (82' Κύργιας), Δεληζήσης, Τσεμπερίδης, Διαμαντίδης, Διαμάντης, Κατσίκης (78' Λεοντίου), Καραμαλίκης, Τσιλιγκίρης (68' Μανιάς).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης):Κατσούλης, Φραγκής (83' Ματσούκας), Πίκολο, Χριστοφιλέας, Μουσταφίδης, Αρβανίτης, Καλτσάς, Ατματσίδης, Ντα Σίλβα (66' Κατσικογιάννης), Ντακόλ, Μαρουκάκης.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σκουλάς (Θεσσαλίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πετρόπουλος (Θεσσαλίας), Σινιοράκης (Πειραιά).

 

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα.

Last modified onΔευτέρα, 17 Δεκέμβριος 2012 21:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep