Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καλλονή όνομα και πράγμα

 

Η ομάδα της Λέσβου επικράτησε 1-0 του Πανσερραϊκού.

 

 

Παρουσία περίπου 1.000 φίλων της η ΑΕΛ Καλλονής νίκησε το βράδυ του Σαββάτου (24/09) τα «λιοντάρια» στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης (θα είναι η έδρα της στο πρωτάθλημα της Football League) και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη επί ελληνικού εδάφους. Το γκολ σημείωσε ο Γιώργος Μανούσος στο 86’ έπειτα από μπαλιά του Τριανταφύλλου και έδωσε έτσι τη δίκαιη νίκη στο συγκρότημα του Λουτσιάνο ντε Σόουζα.

 

Παρών στις εξέδρες ήταν και ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης, ο οποίος πριν την έναρξη του αγώνα μετέφερε στους παίκτες του ότι την Τρίτη (27/09) τα «λιοντάρια» θα αγωνίζονται στη Super League.

 

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Σουλογάνης (56' Μάππας), Μανούσος (86’ Σαμπάνης), Καρακώστας (70' Τραορέ), Χατζόπουλος (80' Χάλαρης), Σκάγκλια (73' Βλαστέλλης), Λεοζίνιο (52’ Τριανταφύλλου), Μάρκος ντος Σάντος (63’ Γάλας), Ταραχούσλκι (83’ Θέος).

 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γουμάγιας, Σαλαμαστράκης, Ντιόγκο, Κ. Τριανταφύλλου, Παντελιάδης (86' Κυριακίδης), Στεφανίδης (64’ Γκουεΐ), Γκόμεζ, Βρούτσινα (64’ Βουτσιάς), Ανάγκολου (80' Κόντος), Μιλένκοβιτς, Δ. Τριανταφύλλου.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep