Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ροπαλιά ανόδου στα Ψαχνά

Ο Ηρακλής έφυγε με το «διπλό» από τα Ψαχνά, καθώς νίκησε 0-3 την τοπική ομάδα και σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση της Football League.

Σπουδαία νίκη στην έδρα του Ηρακλή Ψαχνών πήρε ο Ηρακλής της Θεσσαλονίκης. Μέσα σε διάστημα οκτώ λεπτών οι φιλοξενούμενοι έριξαν στο καναβάτσο την ομάδα της Εύβοιας, η οποία για δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν δέχεται τρία γκολ στην έδρα της (είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα με 1-3 από τη Νίκη Βόλου). Αυτή τη φορά οι Ψαχνιώτες δεν έδειξαν την απαιτούμενη προσοχή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και το πλήρωσαν ακριβά.

Καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα διαδραμάτισε η ανατροπή του Ρεπετσά στον Ουκάρ. Ο Γηραιός κέρδισε πέναλτι, ο αμυντικός των Ψαχνών αποβλήθηκε και ο Στεφανίδης στο 84' δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα. Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 88', ο Σκοπιανός Κιρόφσκι έγραψε το 0-2, πραγματοποιώντας μια σπουδαία ατομική ενέργεια και με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Σικαλιά. Στις καθυστερήσεις ο Κιρόφσκι έβγαλε μόνο τον Τάι απέναντι στον γκολκίπερ των γηπεδούχων και με ψύχραιμο πλασέ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Πλέον, ο Ηρακλής Ψαχνών έμεινε έξι παιχνίδια χωρίς νίκη, σε αντίθεση με τους νικητές που παρέμειναν αήττητοι για έκτο σερί παιχνίδι, μετρώντας τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ. (Γ. Βαζάκας): Σικαλιάς Γ., Μήτσης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Δήμου, Λιόσης, Ρούτσης, Πούλγκα (86' Σεοταχούλ), Μπαράνκος (52' Στεπάνοβιτς), Ογιαρμπίντε (68' Αγ. Σικαλιάς), Σέγκος.

ΗΡΑΚΛΗΣ Θ. (Γ. Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Παληγεώργος Χ., Νατσούρας, Βαγγελόπουλος, Λόπεθ, Ντατίδης, Ουκάρ, Σουλίδης (90' Τσερκέζος), Τάι, Ισαάκ (76' Σιατραβάνης), Στεφανίδης (86' Κιρόφσκι).

Last modified onΠαρασκευή, 11 Απρίλιος 2014 21:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep