Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η Καλλιθέα είχε την ουσία…

Σε περιπέτειες μπήκε η Παναχαϊκή μετά την εντός έδρας ήττα (1-0) από την Καλλιθέα.

Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με την ΑΕΛ οι Αχαιοί έψαχναν το τρίποντο απέναντι στην αθηναϊκή ομάδα για να χαλαρώσουν τη θηλιά του πιθανού υποβιβασμού. Αντίπαλός τους η Καλλιθέα, η οποία έψαχνε μία εκτός έδρας επιτυχία για να εξαντλήσει τις πιθανότητες για είσοδο στην επτάδα. Τελικά, αυτό που μέτρησε ήταν η ουσία… και αυτή την είχαν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι στο 52’ άνοιξαν το σκορ με τον Κατσικογιάννη και τελικά κατάφεραν να φύγουν με το τρίποντο (1-0) από την Πάτρα, μειώνοντας τη διαφορά από τις θέσεις των play off στους εννέα πόντους.

Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ πίεσαν για την ισοφάριση, έχασαν ευκαιρίες, αλλά για μία ακόμα φορά πίκραναν τους οπαδούς τους…

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Βαγγέλης Καράτσης): Πίτκας, Γ. Κοιλιάρας, Σπίνουλας, Τέλλος, Καραμανλής, Βάντερσον, Άντονι, Βασιλαντωνόπουλος, Δ. Κοιλιάρας (54' Παμπόε), Ν’ Τζιοντό, Γκούρτσας (56' Λίτσης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λύσσανδρος Γεωργαμλής): Μιχελής, Πίκολο, Μουσταφίδης, Χατζόπουλος, Αρβανίτης, Φαγιέ, Κατσικογιάννης (85' Θεολόγου), Ατματσίδης, Βιγιαρέχο, Τρεκαρίτσι (80' Φουτσίνι), Ντακόλ.

Διαιτητής: Καραλιόλιος (Γρεβενών)

Βοηθοί: Καραλής (Ηπείρου), Πυλαρινός (Αιτ/νίας)

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 24 Μάρτιος 2013 18:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep