Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ψαχνά ξανά με... ρόπαλο

O Ηρακλής Ψαχνών έβγαλε... ψυχή και επικράτησε δίκαια 2-0 της Καβάλας στη μετά Βαζάκα εποχή.

Ήταν δεδομένο ότι η ψυχολογία είχε αλλάξει μετά την αποχώρηση του Γιώργου Βαζάκα από τους «πράσινους». Ο υπηρεσιακός, Παναγιώτης Τοκπασίδης ζήτησε από τους παίκτες του να βγουν και αποδώσουν αυτό που μπορούν και εκείνοι δεν δυσκολεύτηκαν να ρίξουν... ροπαλιά στην Καβάλα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ιβάν Γέσιτς.

Ο Σέρβος επιθετικός μέσα σε πέντε λεπτά (21' και 26') βρήκε δύο φορές δίχτυα και «βούλιαξε» τους «Αργοναύτες», οι οποίοι παρατάχθηκαν με αποδυναμωμένη γραμμή κρούσης και χωρίς τα πρώτα βιολιά, τους Ν' Ντιαγιέ, Πάτο. Έτσι, τα πράγματα για την ομάδα της Εύβοιας έγιναν πιο απλά και το τρίποντο - αναρρίχησης ήρθε απέναντι στην Καβάλα, που έμεινε πέντε πόντους μακριά από τις θέσεις των play off.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Σικαλιάς Γ., Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Δήμου, Πλάτανος (66' Λαμπρόπουλος), Μπακομήτρος, Ρούτσης, Γέσιτς, Μπαράνκος (78' Ογιαρμπίντε), Χαϊκάλης, Σέγκος (59' Πούλγκα).

ΚΑΒΑΛΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Τριποτσέρης, Καλαγκάνης, Παγώνης, Τάσιτς, Ντουτσαρίδης (46' Ντουτσαρίδης), Μαραγκός, Μπρατσιάνι, Πλιάγκας (66' Θεοδωρίδης), Ντόσης, Κούτεφ (46' Ντος Σάντος).

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΤετάρτη, 27 Μάρτιος 2013 17:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep