Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βαθμός στις καθυστερήσεις

Ο Πάτρικ Αλεξάντροβιτς διαμόρφωσε στο 90' το 1-1 και έσωσε τα προσχήματα για την ΑΕΛ απέναντι στη μαχητική Νίκη.

Η ΑΕΛ για ακόμη μια φορά δεν βρήκε λύσεις στο γκολ και έμεινε στην ισοπαλία (1-1) που είναι η τρίτη συνεχόμενη στην έδρα της. Αυτή τη φορά με τον βαθμό από το AEL FC Arena έφυγε η μαχητική Νίκη Βόλου, η οποία στο πρώτο ημίχρονο έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης είχε στήσει πολύ έξυπνα τους «κυανόλευκους», οι οποίοι δεν κλείστηκαν και έδειξαν ότι η ισοπαλία δεν τους ήταν αρκετή.

Στο πρώτο ημίωρο οι δύο ομάδες έψαχναν τρόπους για να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Η ΑΕΛ προσπάθησε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, έκανε κάποια σουτ, χωρίς αποτέλεσμα, με τη Νίκη Βόλου να φτάνει κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις. Στο 28' σε τετ α τετ του Κυριάκου, με τον Σέρεμετ να σώζει την εστία του και στο 38', όταν ο Σκούφαλης σέντραρε και ο Φλίγκος αφύλαχτος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ... Η θεσσαλική ομάδα από την πλευρά της είχε απειλήσει στο 32' με τον Τσίγκα.

Στο 48ο λεπτό ο Κρητικός έκανε σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στην πλάτη του Βούρα, αλλά δεν πήρε πορεία προς τα δίχτυα. Στην επαναφορά το σουτ του Μπλέντι έφυγε πάνω από τα δοκάρια και η Νίκη Βόλου αιφνιδίασε στην αντεπίθεση. Ο Λαλίν έκανε το άνοιγμα στην περιοχή, ο Πουρτουλίδης βρήκε τον χώρο και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σέρεμετ στο 49ο λεπτό.

Από εκείνη τη στιγμή αυξήθηκε η πίεση της ΑΕΛ. Στο 52' ο Βούρας έδιωξε σε κόρνερ τη μπάλα σε σουτ του Ζεκίνια, ενώ στο 57' ο Μπλέντι ολιγώρησε μέσα στη μικρή περιοχή και δεν πρόλαβε να σουτάρει. Φυσικά, στο 65' λίγο έλειψε να γίνει το 0-2, όταν ο Παππάς συνεργάστηκε με τον Χατζή, αυτός έβγαλε τετ α τετ τον Ριζογιάννη στην αντεπίθεση, αλλά ο Σέρεμετ έδιωξε σε κόρνερ το κακό σουτ του τελευταίου. Τελικά, η... λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στις καθυστερήσεις από τον Αλεξάντροβιτς που μετά από μια απομάκρυνση της άμυνας της Νίκης Βόλου έπιασε ένα δυνατό σουτ και έστειλε τη μπάλαστο γάμα της εστίας του Βούρα.

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Καρακώστας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας (54' Αλεξάντροβιτς), Μούτσα Μπλέντι (79' Τάσος Κρητικός) , Ζεκίνια, Τσίγκας, Δεινόπαπας (46' Στέλιος Κρητικός).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Βέρτζος, Σαμαράς, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης, Σκούφαλης (57' Χατζής), Παππάς (88' Ουέλινγκτον), Κυριάκος, Φλίγκος (46' Λαλίν).

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΠέμπτη, 28 Μάρτιος 2013 11:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep