Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αργοναύτης Απόλλων!

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 3-1 στην Καβάλα και εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες Εργοτέλη, Ολυμπιακού Βόλου.

Ματς – κλειδί χαρακτήριζαν στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» το παιχνίδι με την Καβάλα και δεν είχαν άδικο. Οι «κυανόλευκοι» ήθελαν το τρίποντο και περίμεναν στραβοπατήματα από Εργοτέλη και Ολυμπιακό Βόλου. Ο στόχος, λοιπόν, επετεύχθη εις διπλούν! Στο 29’ ο Μανιάς άνοιξε το σκορ και τα πράγματα έδειχναν να απλοποιούνται όταν στο 60’ ο Πάτο είδε δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία. Ωστόσο, το φινάλε αναμενόταν δραματικό.

Στο 79’ η Καβάλα ισοφάρισε με τον Παπαδόπουλο, ο Απόλλων «απάντησε» με τη σέντρα (80’ Τσιλιγκίρης) και στο 90+3’ ο Κατσίκης διαμόρφωσε το 3-1.

Ο ΑΟΚ στο ντεμπούτο του Γιώργου Μαραντά είχε, πάντως και δύο δοκάρια. Στο 61’ με τον Θεοδωρίδη και στο 82’ με τον Παπαδόπουλο…

ΚΑΒΑΛΑ (Γιώργος Μαραντάς): Αποστολίδης, Κοτίτσας, Καλαγκάνης, Μαραγκός, Ντουτσαρίδης, Παγώνης, Τριποτσέρης, Πλιάγκας (68' Ντόσης), Θεοδωρίδης, Ντος Σάντος (56' Παπαδόπουλος), Μπάρι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Διαμάντης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Ρόβας (89' Καραδέμητρος), Κατσίκης, Καμαρά, Μανιάς, Φαρινόλα (64' Λεοντίου), Τσιλιγκίρης (83' Κιάσσος).

Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Λιανδράκης, Κουράκης (Ηρακλείου)

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 31 Μάρτιος 2013 19:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep