Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σίφουνας» η Επανομή

 

Η Αναγέννηση επικράτησε 1-0 της Δόξας Δράμας.

 

 

Με γκολ του Γιάννη Γκέσιου οι «πράσινοι» επικράτησαν το Σάββατο (01/10) στο «Νίκος Σαράφης» των «μαυραετών» και έστειλαν μήνυμα ενόψει της έναρξης της Football League.

 

Με εξαίρεση το πρώτο 20λεπτο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και έτσι διατηρήθηκαν αήττητοι για 13ο φιλικό ματς! Από την άλλη πλευρά η Δόξα μπορεί να περιμένει ότι άμεσα θα προβιβαστεί στη Super League, όμως χρειάζεται πάση θυσία ενίσχυση για να έχει μία αξιοπρεπή πορεία.

 

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ στο 11’ όταν ο Κάπελ σέντραρε, ο Αραβίδης έκανε την προβολή και ο Φιρινίδης απέκρουσε σωτήρια. Ο Τάσιο στο 14’ ανάγκασε τον Σέρεμετ σε εντυπωσιακή απόκρουση, ενώ στο 30’ η Αναγέννηση έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να προηγηθεί, όταν ο Γιάννης Ναλμπάντης κέρδισε τις κόντρες και βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά σούταρε με δύναμη λίγο πάνω από τα δοκάρια.

 

Το γκολ της ομάδας της Επανομής σημειώθηκε στο 56’. Ο Δημήτρης Παπαστεργίου σέντραρε από δεξιά και ο Γιάννης Γκέσιος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

 

ΕΠΑΝΟΜΗ: Φιρινίδης (46΄ Παπαδόπουλος), Παπαστεργίου (75΄ Μαυροματίδης), Πεχλιβανίδης, Καρλάο, Παπαζούδης (58΄ Κουρδάκης), Κουλίδης (46΄ Κάτσε), Ναλμπάντης, Γεωργίου (46΄ Πολίτης), Μπούτρικς (46΄ Γκέσιος), Τιάγκο (74΄ Τζούνιορ), Τάσιο (71΄ Τράκις).

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Σέρεμετ (78΄ Θεοδωρόπουλος), Στεργιανός (63΄ Πιτσόκος), Σικαλιάς (68΄ Κουμπρόγλου), Μπριλάκης, Βέρτζος, Λίμα, Λεάντρο, Ρούτσης (46΄ Ερος), Βάντερσον (65΄ Νιάρος), Κάπελ (50΄ Τοπούζης), Αραβίδης.

 

Last modified onΣάββατο, 01 Οκτώβριος 2011 21:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep