Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Beach… play off

Στη Νέα Σμύρνη και τη Φυλή και όχι στις πλαζ θα κοντραριστούν την Παρασκευή τέσσερις ομάδες που διεκδικούν το τρίτο εισιτήριο της ανόδου!

Σε θερμοκρασίες που φτάνουν τους 40 βαθμούς και σφιγμένοι ακόμα από τα μπάνια του καλοκαιριού οι ποδοσφαιριστές των ΟΦΗ, Λεβαδειακού, Δόξας Δράμας και Διαγόρα θα πληρώσουν το… μάρμαρο των ιδιοφυών σκέψεων των Ελλήνων παραγόντων που αποφάσισαν μέσα στον καύσωνα να διεξαχθούν τα μπαράζ ανόδου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.    ΟΦΗ                 4
2.    ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ    2
3.    ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ   1
4.    ΔΙΑΓΟΡΑΣ         0

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ
Γήπεδο: Νέας Σμύρνης
Ώρα έναρξης: 20.30

Το μεγάλο ντέρμπι των play off θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, εκεί όπου αν ο ΟΦΗ επικρατήσει του Λεβαδειακού θα κάνει… άλμα ανόδου στη Super League. Ο τεχνικός των τυπικά γηπεδούχων Γιάννης Παπακώστας δεν υπολογίζει στους Κορδονούρη, Σοϊλέδη, Μπάρκογλου που έχουν μείνει ελεύθεροι και στον τραυματία Κυριακίδη. Στο πλευρό των Βοιωτών αναμένεται να βρεθούν και περίπου 700 οπαδοί.


Η αποστολή αποτελείται από τους: Στρατηλάτη, Πασχαλάκη, Μουλόπουλο, Σωτήρχο, Νικολακάκη, Τριποτσέρη, Αλεξίου, Λισγάρα, Κόλτζο, Ψωμά, Κοτίτσα, Μαχαίρα, Κοιλιάρα, Ταραλίδη, Λουτσιάνο, Tάσιτς, Nαπολεόνι, Μπεγκόνια, Βασιλείου, Μπουντόπουλο, Ντιμπαλά, Πόποβιτς, Ζουρούδη.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο, παρουσία του προέδρου Νίκου Μαχλά και του Δημάρχου Ηρακλείου, Γιάννη Κουράκη έγινε η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ, με τον τεχνικό Νίκο Αναστόπουλο να επιλέγει τους: Βεζυρίδη, Κασμερίδη, Ξενοδόχοφ, Γαλανόπουλο, Μπούρμπο, Πίτσο, Γεωργίου, Μπουλούτ, Κατσικογιάννη, Ρόβα, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Ζαχαράκη, Ρούσε, Παπουλή, Καμπάνταη, Ζορμπά. Τιμωρημένος είναι ο Γαλανόπουλος, ενώ ο Καμπάνταης θα λείψει λόγω καρτών από το παιχνίδι με τον Διαγόρα.

Ελεύθερος, εξάλλου, έμεινε ο Κώστας Σταυρακάκης και θα είναι απών από τα μπαράζ.

Οι 1.500 και πλέον φίλαθλοι του ΟΦΗ θα παρακολουθήσουν το ματς από τη Θύρα 1, ενώ μετά από παρέμβαση του Κουράκη, οι Μινωικές Γραμμές άλλαξαν το δρομολόγιο από Πειραιά για Ηράκλειο, προκειμένου να επιστρέψουν στην Κρήτη οι φίλοι της ομάδας του Ηρακλείου.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Φυλής
Ώρα έναρξης: 20.30

Αμφότεροι δυσκολεύτηκαν απίστευτα να συμπληρώσουν ρόστερ. Ωστόσο, θα πάρουν μέρος στην διαδικασία – ταλαιπωρία, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα κινδύνευαν με αφαίρεση βαθμών, ενώ ποντάρουν σε πιθανό υποβιβασμό των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας για να μπουν από το «παράθυρο» στη Super League. Ο λόγος για τον Διαγόρα και τη Δόξα Δράμας που θα τεθούν αντιμέτωποι στη Φυλή.

Οι Ροδίτες περίμεναν μάταια να απαντήσει η ΕΠΟ στην ερώτηση αν ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ μπορούν να επιστρέψουν και να αγωνιστούν. Απόντες,  πάντως, για τον προπονητή της ομάδας Νέων Μιχάλη Τσιβρινή θα είναι όσοι έκαναν προσφυγή. Στη διάθεσή του αναμένεται να βρίσκεται ο Ταραχούλσκι και οι Πουλόπουλος, Γεωργίου

Η αποστολή: Στ. Πεταυράκης, Χειμωνέττος, Τύρελης, Μαριεττάκης,Καρπαθάκης, Φράγκος, Αυγενικού, Καραγιάννης, Κενενούνης, Κωσταντινίδης, Μαλλιάκας, Μανώλαγκας, Μπαούρης, Τομάζος, Χατζηκοσμάς, Χατζημανώλης, Χατζηπέτρος και Φασάκης.

Οι Δραμινοί κάνουν αγώνα δρόμο  για να μαζέψουν ποδοσφαιριστές και, σίγουρα, η κατάσταση θα βελτιωθεί μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα. Στην αποστολή που έκανε γνωστή η ΠΑΕ μετέχουν οι:  Γελαδάρης, Τσιμπλίδης Νικ., Ρούτσης, Βέρτζος, Τοπαλίδης. Κούμπρογλου, Τρελλόπουλος, Τσιμπλίδης, Σιάκκας, Πακάλτσης, Σουλογάνης, Καρακώστας. Ωστόσο, ο Σουλογάνης δείχνει αρνητικός να παίξει, αφού δεν θέλει να ρισκάρει το ενδεχόμενο τραυματισμού, ενώ δεν αποδέχτηκε την πρόσκληση και ο Χλωρός.



Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep