Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η απόδραση των…12

Η Δόξα Δράμας έμεινε ζωντανή στα play off με το τρίποντο (1-0) κόντρα στα… μωρά του Διαγόρα.

 

Το σκηνικό στο Δημοτικό Στάδιο Φυλής δεν ήταν πολύ διαφορετικό από αυτό που είχε στηθεί στη Νέα Σμύρνη. Στους πρόποδες της Πάρνηθας υπήρχαν επίσης… μαυρισμένοι από τα μπάνια ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν να υπακούσουν στις… ευφιείς εντολές της Football League και να παίξουν μέσα στο κατακαλόκαιρο play off. Το μόνο που άλλαξε ήταν η απόλυτη σιγή στις εξέδρες και μία καθυστέρηση μισής ώρας, γιατί ο τυπικά γηπεδούχος Διαγόρας δεν φρόντισε να ρίξει το… παραδάκι για την πληρωμή των διαιτητών.

 

Τελικά μία επιταγή έκανε τη δουλειά της, όπως και ο Νίκος Τσιμπλίδης, ο οποίος φρόντισε στο 71’ να κρεμάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να «γράψει» το τελικό 1-0 υπέρ των… 12 «μαυραετών», οι οποίοι επικράτησαν χάρη στην εμπειρία τους απέναντι στους Ροδίτες, που παρατάχθηκαν με πλειάδα παικτών της ομάδας Νέων. Έτσι, βρέθηκαν τρεις πόντους πίσω από τον ΟΦΗ και ελπίζουν στην κατάληψη της 1ης θέσης.

 

Διαγόρας: Χειμωνέττος, Πεταυράκης, Μαριεττάκης, Σκόνδρας, Πουλόπουλος, Φράγκος, Χατζηκοσμάς (80' Χατζηπέτρος), Τομάζος (33' λ.τ Κενενούνης), Μπαούρης (86' Mαλλιάκας), Αυγενικού, Καρπεθάκης.

 

Δόξα Δράμας: Τοπαλίδης, Βέρτζος, Καρακώστας, Ρ. Τσιμπλίδης, Χλωρός, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Σιάκκας, Κουπρόγλου (73' Τρελλόπουλος), Ρούτσης, Ν. Τσιμπλίδης.

 

Last modified onΣάββατο, 23 Ιούλιος 2011 04:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep