Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δόξα… ψυχής

Η Δόξα Δράμας με καρδιά χιλίων λεόντων φρέναρε τον ΟΦΗ (3-3) και παραμένει μέσα στο παιχνίδι της ανόδου.

 

Ο αρχηγός των «μαυραετών» Νίκος Τσιμπλίδης την Παρασκευή (22/07) και μετά τη νίκη επί του Διαγόρα στην πρεμιέρα των play off είχε χαρακτηρίσει τους συμπαίκτες του και τον ίδιο… τρελούς, γιατί μαζεύτηκαν από τις παραλίες ώστε να αγωνιστούν για την ιστορία της Δόξας. Δύο ημέρες μετά οι «ασπρόμαυροι» απέδειξαν ότι όντως είναι τρελοί! Προερχόμενοι από τις παραλίες και με 12 μόλις παίκτες στην αποστολή κατάφεραν να αποσπάσουν ισοπαλία (3-3) απέναντι στο μεγάλο φαβορί και με πολύ περισσότερες λύσεις ΟΦΗ.

 

Η Δόξα προηγήθηκε μόλις στο 14’ με γκολ του Χλωρού, όμως η απάντηση δόθηκε στο 23’ με τον Καμπάνταη. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Τσιμπλίδης με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Γελαδάρη έδωσε ξανά το προβάδισμα στους Δραμινούς, αλλά και πάλι ο ΟΦΗ είχε την απάντηση στο… τσεπάκι του. Εκτέλεση φάουλ από τον Ρόβα στο 45+3, προβολή του Καμπάνταη και 2-2.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρούσεφ λίγο έλειψε να αναδειχθεί σε μορφή του αγώνα. Στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα μετά από σέντρα του Ουκάρ νίκησε τον Τοπαλίδη και έδειξε ότι υπέγραφε τη δεύτερη νίκη των Κρητικών στο 84’. Ο Τσιμπλίδης, όμως είχε διαφορετική άποψη. Στο 91’ λοιπόν ο captain «κεραυνοβόλησε» έξω από την περιοχή τον Βεζυρίδη και διαμόρφωσε το 3-3.

Δόξα Δράμας: Τοπαλίδης, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Σιάκκας, Χλωρός, Ν. Τσιμπλίδης, Ρούτσης, Κούμπρογλου, Καρακώστας, Βέρτζος, Ρ. Τσιμπλίδης (83' Τρελλόπουλος).

 

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Πίτσος, Βερόν (57' Ουκάρ), Ρόβας (83' Ρούσεφ), Κάλαϊτζιτς, Ζορμπάς (75' Κατσικογιάννης), Παπουλής, Καμπάνταης.

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep