Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σωτήρια νίκη για τον Βύζαντα!

Δύο ασίστ από τον Μουστάκη Δύο ασίστ από τον Μουστάκη

2-1 τον Πλατανιά.

 

 

Την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και πρώτη εντός έδρας, σημείωσε ο Βύζας Μεγάρων, επικρατώντας 2-1 του Πλατανιά Χανίων. Ψυχωμένη εμφάνιση από τους γηπεδούχους, που σκόραραν με κεφαλιές του Χριστοφιλέα (45+1') και Ηλιόπουλου (81'). Μείωσε για τους Κρητικούς ο Μαραγκουδάκης στις καθυστερήσεις. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο υποψήφιος επενδυτής για τους Μεγαρείς, Βασίλης Δρίτσας, που έδειξε αισιόδοξος για την έκβαση των διαπραγματεύσεων για την αγορά της ΠΑΕ. Πρώτη ήττα για τον Πλατανιά, που έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας.

 

 

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Βύζαντα υπό του βλέμμα του Βασίλη Δρίτσα ξεκίνησαν με ενθουσιασμό τον αγώνα και έκλεισαν τον Πλατανιά στα καρέ του στο πρώτο τέταρτο. Από εκεί και πέρα το ματς ήταν ισορροπημένο, ωστόσο οι δυνατές μονομαχίες είχαν ως επί των πλείστων νικητές τους γηπεδούχους, που έπαιξαν με περίσσιο πάθος.

Ο Πλατανιάς απείλησε με σουτ του Μιρτσέτα έξω από την περιοχή, το οποίο έβγαλε ο Μητρογιάννης, ωστόσο την ουσία την είχε ο Βύζας, καθώς σε φάση διαρκείας έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, άνοιξε το σκορ, χάρη σε κεφαλιά του Χριστοφιλέα, λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Βύζας αναχαίτισε σχετικά εύκολα τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων για ισοφάριση και μάλιστα σκόραρε δεύτερη φορά, με πανομοιότυπο τρόπο, και δράστη τον Ηλιόπουλο. Στο τέλος ο Πλατανιάς μείωσε το σκορ, αλλά ο χρόνος στην κλεψύδρα είχε στερέψει και το τρίποντο παρέμεινε δίκαια στην ομάδα του Δημήτρη Οικονόμου.

 

 

Οι συνθέσεις:

Βύζας (Δημήτρης Οικονόμου): Μητρογιάννης, Φραγκής, Χριστοφιλέας, Πέτρου, Νταντάμης, Μουστάκης, Μωυσίδης, Γεωργακόπουλος (87' Παγώνης), Ηλιόπουλος, Ροβίθης, Λίτσης

Πάγκος: Κοτταράς, Παγώνης, Μεϊντής, Σταμέλος

Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Κουρτεσιώτης, Θεοδωρέλης, Ραπτάκης, Παληγεώργος, Μαραγκός, Γκονζάλες (61' Μαρτσάκης), Μιρτσέτα, Πάγκαλος, Μαραγκουδάκης, Δράμι (46' Δέντσας)

Πάγκος: Παπαδόπουλος, Δέντσας, Δρακάκης, Τσοντάκης, Τσεσμελής, Τζάνης, Μαρτσάκης

 

Πατήστε ΕΔΩ για το φιλμ του αγώνα

Last modified onΤετάρτη, 04 Ιανουάριος 2012 17:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep