Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στάση… Ψαχνά για Απόλλωνα

Ο Ηρακλής Ψαχνών ξύπνησε, θυμήθηκε τις παλιές του εμφανίσεις και επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι τελευταίες εμφανίσεις της ομάδα της Εύβοιας έδιναν τον ρόλο του φαβορί στον Απόλλωνα Σμύρνης, που ήθελε τους τρεις βαθμούς για να μείνει στις θέσεις της κορυφής. Ο Ηρακλής Ψαχνών, όμως, ήταν εκείνος που μπήκε πιο ουσιαστικά στην αναμέτρηση, έκανε πιο έντονη την παρουσία του στην περιοχή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και προηγήθηκε στο 15ο λεπτό με τον Θανάση Παλαιολόγο, που εκμεταλλεύθηκε την εκτέλεση φάουλ του Ράντι και την κεφαλιά πάσα του Φλίγκου.

Στη συνέχεια η φιλοξενούμενη ομάδα άφησε χώρους και πίεσε για την ισοφάριση και μπορεί να μην το «πλήρωσε» στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τελικά το 2-0 ήρθε στην αντεπίθεση του Ηρακλή Ψαχνών στο 53ο λεπτό. Στην σέντρα του Παπαδόπουλου από αριστερά δεν μπόρεσε να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, έστειλε τη μπάλα στα πόδια του Κοτσώνη, ο οποίος δεν πρόλαβε να αντιδράσει και υπέπεσε σε αυτογκόλ.

Οι προσπάθειες των «κυανόλευκων» συνεχίστηκαν με μεγαλύτερη ένταση, με την αθηναϊκή ομάδα να μένει στο παιχνίδι με την γρήγορη ισοφάριση του Λεωνίδα Κυβελίδη στο 56ο λεπτό με προβολή έπειτα από έξοδο του Μελίσσα που δεν βρήκε την μπάλα. Ο Νίκος Κωστένογλου ρίσκαρε στη συνέχεια με επιθετικές αλλαγές χωρίς, όμως, να έρθει το γκολ της ισοφάρισης. Έτσι ο Απόλλων γνώρισε τη δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα και την πρώτη μετά το ματς του ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ   

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Μελίσσας, Παληγέωργος, Παπαδόπουλος, Παλαιολόγος, Ραπτάκης, Β. Πατσατζόγλου, Μπακομήτρος, Ράντι (92' Κοτίτσας), Κόσουτιτς (64' Γκεμίσης), Φλίγκος (87' Σικαλιάς), Γουόρντεν.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Κουτσόπουλος, Κύργιας, Γκόλιας, Γεωργίου, Κοτσώνης (59' Νανία), Χατζής, Γκονζάλες (46' Λαγός), Φαρινόλα (82' Κυριάκος), Κυβελίδης, Βάντερσον, Ανγκούλο.

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Βοηθοί: Καραγεώργος, Νενεκούμης (Αργολίδας)

Last modified onΠαρασκευή, 05 Δεκέμβριος 2014 19:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep