Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Κόλλησε και στον Αγροτικό

Ο Πανθρακικός έχασε ακόμη δύο βαθμούς εκτός και κλείνει ένα διάστημα με απώλειες μακριά από την έδρα του που δεν τον έχουν απομακρύνει από την κορυφή. Ο Πανθρακικός έχασε ακόμη δύο βαθμούς εκτός και κλείνει ένα διάστημα με απώλειες μακριά από την έδρα του που δεν τον έχουν απομακρύνει από την κορυφή.

Ο Πανθρακικός έμεινε χωρίς νίκη για τέταρτο ματς εκτός έδρας και σε αυτό βοήθησε και ο κακός αγωνιστικός χώρος.

Ο Πανθρακικός έχασε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Αγροτικό Αστέρα την ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς και να μην του στοιχήσει η κακή εμφάνιση του στον Εύοσμο. Σε ένα κάκιστο παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 που ήταν απόλυτα αντιπροσωπευτικό της εικόνας που είχε η αναμέτρηση μεταξύ του Αγροτικού και του Πανθρακικού. Νικητής ουσιαστικά αναδείχθηκε ο βαρύς αγωνιστικός χώρος. Για την ομάδα του Γιώργου Κούτση, που παλεύει να σώσει την κατηγορία, αυτή ήταν η τέταρτη ισοπαλία στα τελευταία έξι ματς, στα οποία αγνοεί τη χαρά της νίκης. Στον αντίποδα, το σύνολο του Σάββα Παντελίδη, το οποίο διεκδικεί την απευθείας άνοδο, έμεινε για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι εκτός έδρας χωρίς τρίποντο και υποχώρησε στη δεύτερη θέση μετά την επικράτηση της Βέροιας στην Επανωμή.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

Αγροτικό Αστέρας: Γιακουμής, Βοσκόπουλος, Παπαδόπουλος, Βαφέας, Μαργαρίτης (80' Τσάτσας), Βουτσάς, Καρακατσάνης, Μερεσιώτης, Καπνίδης, Καθάριος, Προβατίδης (70' Βλαχόπουλος).


Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης, Χρήστου, Βαγγελόπουλος, Μακρυδημήτρης, Λιαπάκης (62' Γωνιάδης), Μπαλού, Μπέλιτς (62' Χλωρός), Πόνσε (81' Σίμωσης), Μπαϊκαρά, Σουλτανίδης.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep