Ηρωικός βαθμός για Καλλονή

Ο Αιγινιακός πίεσε αρκετά την άμυνα της Καλλονής, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ και το παιχνίδι τελείωσε με λευκή ισοπαλία. Ο Αιγινιακός πίεσε αρκετά την άμυνα της Καλλονής, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ και το παιχνίδι τελείωσε με λευκή ισοπαλία.

Ο Αιγινιακός πίεσε, έχασε ευκαιρίες, είχε δοκάρι, αλλά η ομάδα της Λέσβου κατάφερε να φύγει με το 0-0 από την Πιερία.

Ο επιθετικός μονόλογος του Αιγινιακού δεν έφερε γκολ και η Καλλονή κατάφερε να αντέξει με επιβράβευση τον βαθμό της ισοπαλίας στο Αιγίνιο. Το 0-0 σίγουρα αδικεί τους γηπεδούχους που είχαν αρκετές ευκαιρίες στην αναμέτρηση, ήταν πιο δημιουργικοί, αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Μανιάτη στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο τον Ταΐρη που τον αντικατέστησε.

Ο Μανιάτης χτύπησε στην φάση του 42ου λεπτού, όταν έπεσε στα πόδια του Ζγκούρη για να σώσει την εστία του και ο ποδοσφαιριστής του Αιγινιακού χωρίς πρόθεση τον τραυμάτισε στο αριστερό του χέρι. Ο Ταΐρης που σηκώθηκε από τον πάγκο συνέχισε στον ίδιο ρυθμό με τον Μανιάτη και με σωστές επεμβάσεις δεν άφησε πολλά περιθώρια στους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων για να τον νικήσουν.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν στο 58ο λεπτό με το δοκάρι του Ζγκούρη έπειτα από σέντρα του Ζούρκου, ενώ καλές στιγμές είχαν ακόμη, ο Γιαζιτζόγλου στο 25ο και το 64ο λεπτό, αλλά και ο Γκατσολάρι στο 60ο λεπτό. Ο ρυθμός μετά το 70' έπεσε και οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής διατήρησαν πιο εύκολα σε απόσταση από την εστία τους τον αντίπαλο.

Η ομάδα της Λέσβου, πάντως, έμεινε για 8ο ματς χωρίς νίκη, ενώ έμεινε για 5η φορά φέτος στην ισοπαλία. Ο Αιγινιακός διέκοψε το σερί των 4 διαδοχικών ηττών, αλλά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το δεύτερο φετινό τρίποντο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ 0-0

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Π. Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης, Ζούρκος (86' Καρακώστας), Πατράλης, Γκατσολάρι, Φασίδης (81' Παπαδόπουλος), Ζγκούρη, Ρανγκέλοφ (72' Μουκίδης)

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δ. Γαβαλάς): Μανιάτης (46' Ταΐρης), Σάββα, Αποστόλου, Ζουλιώτης, Ευαγγελιδάκης, Αγριμάκης, Γιώργου, Γιουκαρής, Παραΐμπα (58' Λίταινας), Φράγκος (81' Ποζατζίδης), Σοφιάνης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας)
ΒΟΗΘΟΙ: Παπαλίτσας, Στεφανής (Καρδίτσας)

Last modified onΤρίτη, 10 Ιανουάριος 2017 01:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep