Νίκη με... ιστορικό χατ τρικ

Ο Νίκος Κουσκουνάς οδήγησε τον ΑΟ Τρίκαλα στο 3ο διαδοχικό τρίποντο κόντρα στον Κισσαμικό και έγραψε ιστορία.

Τις αποστάσεις από τις πρώτες θέσεις μείωσε ο ΑΟ Τρίκαλα. Οι Θεσσαλοί στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησης της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League ξεπέρασαν άνετα το εμπόδιο του Κισσαμικού με 3-1 και πλησίασαν την 5η θέση και τον Αγροτικό Αστέρα στους 2 πόντους. Αυτή ήταν η 3η διαδοχική επικράτηση για τους γηπεδούχους στο πρωτάθλημα, ενώ για τους «κυανόλευκους» η 5η διαδοχική εκτός έδρας...

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Νίκος Κουσκουνάς, ο οποίος σημείωσε το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του στη Β' Εθνική και πέρασε μόνος πρώτος στη λίστα των σκόρερ. Με τα τρία αυτά γκολ ο 28χρονος έφτασε τα 29 στη Football League με τον ΑΟ Τρίκαλα και μπήκε στην 10άδα των σκόρερ των «κυανέρυθρων» στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Σε έναν βαρύ, λόγω της βροχόπτωσης, αγωνιστικό χώρο και παρουσία λίγων οπαδών ο ΑΟ Τρίκαλα κλήθηκε να κατακτήσει το 3ο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα και να μειώσει τη διαφορά από τις πρώτες θέσεις. Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τους γηπεδούχους, καθώς στο 12' και από σέντρα του Γκόλια ο Κουσκουνάς με προβολή νίκησε τον Πολίτη.

Το τέρμα αυτό έδιωξε το άγχος από τα πόδια των Θεσσαλών, οι οποίοι προσπάθησαν να «κλειδώσουν» το τρίποντο με ένα ακόμα. Ένα λάθος, όμως του Αποστολίδη στο 30' έβαλε τον Κισσαμικό ξανά μέσα στο παιχνίδι. Ο τερματοφύλακας του ΑΟΤ επεδίωξε να ντριπλάρει τον Μίλιτς, αλλά ο Σέρβος του έκλεψε τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα.

Παρά την ψυχρολουσία η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη κατάφερε να κλείσει το ημίχρονο ευρισκόμενη σε θέση οδηγού. Ο Γκόλιας στο 45' έβγαλε μία ακόμα σέντρα, ο Κουσκουνάς με προβολή νικήθηκε από τον Πολίτη, όμως στην επαναφορά με πλασέ σκόραρε για δεύτερη φορά. Το προσωπικό του σόου ολοκληρώθηκε στο 55', με τον φορ των Τρικάλων να κάνει χατ τρικ με πλασέ.

Αντίδραση από πλευράς Κισσαμικού δεν υπήρξε και ο ρυθμός έπεσε στο τελευταίο μισάωρο. Ο ΑΟ Τρίκαλα συνέχιζε να έχει την κατοχή μπάλας, ενώ λίγο πριν το φινάλε ο Κουσκουνάς θα μπορούσε να έχει συμπληρώσει καρέ τερμάτων, όμως αστόχησε σε κεφαλιά.

H LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 12',45',55' Κουσκουνάς - 30' Μίλιτς

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά (81' Αρναρέλλης), Ρομπέρ (85' Νταμαού), Μπαλμπόα (65' Στεφάνοβιτς), Κουσκουνάς.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Πολίτης, Κουρέλλας, Τσοντάκης, Γιαλούσης, Μπουγαΐδης, Ψιάνος, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα (68' Νικόλτσης), Ν' Γκουέμ (73' Μαρτίνεθ), Μάντζης (79' Θέος), Μίλιτς.

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Πάτρας (Μακεδονίας), Χ. Παπαδόπουλος (Κοζάνης)

Last modified onΤετάρτη, 08 Μάρτιος 2017 19:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep