Και του χρόνου εδώ

Ο Παναιγιάλειος επικράτησε του Κισσαμικού  με 1-0 και εξασφάλισε την παραμονή του, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε

Άγχος τέλος για τον Παναιγιάλειο. Η κεφαλιά του Γκούφα στο 76ο λεπτό ήταν αυτή που έκανε την διαφορά στην αναμέτρηση του Αιγίου απέναντι στον Κισσαμικό, με την νίκη με 1-0 να φέρνει το συγκρότημα του Δημήτρη Σπανού στους 38 πόντους, μετά από 31 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League, εξασφαλίζοντας την παρουσία του και την νέα σεζόν στην κατηγορία.

Φτωχό σε αξιόλογες φάσεις μπροστά από τα δύο καρέ, ήταν το πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης. Η πρώτη ουσιαστικά τελική του ματς σημειώθηκε στο 12’, όταν και ο Λαζαρίδη έβγαλε εντυπωσιακά το δυνατό φάουλ του Τσιλιγκίρη, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Στογιάνοφ βρέθηκε σε θέση βολής, όμως η προσπάθεια του κόντραρε στον Ρότα.

Στο 25’ είχαμε την πρώτη πραγματικά σπουδαία ευκαιρία της αναμέτρησης, με τον Κρητικό να βρίσκει τον Τσιλιγκίρη στην πλάτη της άμυνας του Κισσαμικού, όμως το πλασέ του τελευταίου ήταν αδύναμο, με τον Λαζαρίδη να μπλοκάρει. Στο 28’ ήρθε η απάντηση από πλευράς Κισσαμικού, όταν και μετά από λάθος του Ντέμο, ο Σεληνιωτάκης τροφοδότησε τον Στογιάνοφ, όμως το αριστερό σουτ του άσου των φιλοξενούμενων πέρασε μακριά από τα δοκάρια του Γκαραβέλη.

10 λεπτά αργότερα, στο 38’, ο Γκούφας… σπατάλησε την ευκαιρία που του δόθηκε, καθώς η προσπάθεια του δεν απείλησε τον Λαζαρίδη, ενώ στο 42’, ο Στογιάνοφ δεν εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Αιγίου, σημαδεύοντας ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Γκαραβέλη. Τελευταία φάση του πρώτου 45λεπτου, αυτή του 43’, όταν και μετά από σέντρα του Γκούφα, ο Τσιλιγκίρης έκανε το πλασέ στην κίνηση, χωρίς, όμως, να απειλήσει τον Λαζαρίδη. 

Ακόμα πιο φτωχό ήταν το ξεκίνημα της επανάληψης, παρά το δυνατό «μπάσιμο» του Αιγίου στο παιχνίδι, καθώς η μοναδική αξιόλογη στιγμή ήταν αυτή του 48’, όταν και μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια του Κρητικού, ο Μπουγαΐδης έδιωξε την μπάλα. Από εκεί και πέρα χρειάστηκε να φτάσουμε στο 75ο λεπτό για να έχουμε την επόμενη καλή στιγμή στο ματς, όταν και μετά από σέντρα του Σκαρτσίλα, ο Τσιλιγκίρης γύρισε όμορφα το σώμα του, έπιασε το δυνατό σουτ, όμως ο Λαζαρίδης με το ένα χέρι πέταξε την μπάλα σε κόρνερ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, όμως, ήρθε και το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Ήταν η ατομική προσπάθεια και η σέντρα του εξαιρετικού Τσιλιγκίρη, με τον Γκούφα να πιάνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, στέλνοντας την μπάλα στην γωνία του Λαζαρίδη, για το 1-0, αποτέλεσμα που δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Μπλούνα, παρά το παραλίγο… αυτογκόλ του Ντέμο στο 90’,  όταν και ο Ρότα έβγαλε την μπάλα πάνω από την γραμμή της εστίας του.Έτσι, με τους 38 πόντους, το Αίγιο θα βρίσκεται στην Stoiximan.gr Football League και την επόμενη σεζόν.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 76’ Γκούφας

Κόκκινη:  92’ Μπουγαΐδης

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Στίκας, Ντέμο (92' Ρέλλας), Ρότα, Καζναφέρης, Μπούζας (69’ Σκαρτσίλας), Μωυσίδης, Γκούφας, Τσιλιγκίρης (80’ Τρίγκας), Μπρους, Κρητικός.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Κουρέλλας, Τσοντάκης (85’ Βλάχος), Μπουγαΐδης (91’ Ενγκουέμ), Παντελάκης, Γκούμας, Σελινιωτάκης, Τιάγκο Σίλβα, Νικόλτσης (68’ Μίλιτς), Μάντζης, Στογιάνοφ

Διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Πυργάκης (Κορινθίας), Δόσκορης (Φθιώτιδας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 21 Μάιος 2017 19:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep