Γκολ με κόρνερ ο Πίτου

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 3-0 τον Ολυμπιακό Βόλου καθώς βελτιώθηκε στο τελευταίο μισάωρο.

Την 4η νίκη του σε έξι φιλικά προετοιμασίας κατέκτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα την Παρασκευή (13/09). Οι «κυανόλευκοι» νίκησαν 3-0 τον Ολυμπιακό Βόλου στο «Ζωσιμάδες» χάρη στην απόδοσή τους στο τελευταίο μισάωρο. Οι φιλοξενούμενοι, άλλωστε, είχαν μπλοκάρει τον ΠΑΣ στο πρώτο 45λεπτο και στο 12' είχαν μία ευκαιρία για να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Τσίτα από σέντρα του Ράντι.

Ο ΠΑΣ έχασε πέναλτι στο 35' όταν ο Αποστολόπουλος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και άνοιξε το σκορ με τον Παμλίδη στο 66'. Από σέντρα του Νάουμετς και σουτ του Ξύδα ο Λέο στο 79' έκανε το 2-0, ενώ το αποτέλεσμα διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Πίτου Γκαρσία με εκτέλεση κόρνερ, στην ωραιότερη στιγμή του ματς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Γιαννίκογλου (46' Χουτεσιώτης), Σκόνδρας, Ζιούλης, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Σιόντης, Κάστρο, Νικολιάς, Καρτάλης, Κριζμάν, Παμλίδης. Έπαιξαν και οι: Ξύδας, Οικονομόπουλος, Παντελάκης, Πανουργιάς, Λεό, Νάουμετς, Ράντοβατς, Λώλης, Πίτου Γκαρσία, Γροσδάνης, Πήλιος, Γώγος, Λιάσος, Ζώγκος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Θωμάς Γράφας): Μακρυωνίτης, Τζέφερσον, Ράντι, Βοσνακίδης, Γραικός, Λάσκαρης, Φαζός, Μπουτζίκος, Τσίτας, Τσιάρας, Σκοπελίτης. Έπαιξαν και οι: Γιδόπουλος, Κλεμέντε, Στεφάνοβιτς, Κόλα, Μπακουλάτι, Πόζογλου, Πριονάς, Ρόκας, Φουτσίνι.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep