Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βλέποντας και κάνοντας

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης ενημερώθηκε και ενημέρωσε τον πρόεδρο της Football League Σπύρο Καλογιάννη και τον αντιπρόεδρο Πέτρο Θεοδωρίδη πως πρέπει να τελειώσουν πρώτα άλλα θέματα για να μπουν σε σειρά οι χορηγίες και τα προβλήματα της διοργανώτριας που πρέπει να λυθούν.. Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης ενημερώθηκε και ενημέρωσε τον πρόεδρο της Football League Σπύρο Καλογιάννη και τον αντιπρόεδρο Πέτρο Θεοδωρίδη πως πρέπει να τελειώσουν πρώτα άλλα θέματα για να μπουν σε σειρά οι χορηγίες και τα προβλήματα της διοργανώτριας που πρέπει να λυθούν..

Η συνάντηση που είχαν ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης με τον πρόεδρο της Football League Σπύρο Καλογιάννη και τον αντιπρόεδρο Πέτρο Θεοδωρίδη ήταν περισσότερο ενημερωτική.

Περισσότερο ενημερωτικό χαρακτήρα, παρά ουσιαστικό είχε η συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος της Football League Σπύρος Καλογιάννης με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας μαζί με τον αντιπρόεδρο Πέτρο Θεοδωρίδη ενημέρωσαν τον Γιάννη Ιωαννίδη για τα δεδομένα που έγινε το πρωτάθλημα της σεζόν που έκλεισε και το ότι ήταν επιτυχία που τελικά που κατάφεραν να τελειώσει.

Τα οικονομικά δεδομένα ήταν τέτοια που οι περισσότερες ομάδες κινδύνευσαν με διάλυση και του είπαν πως πρέπει να βελτιωθούν οι χορηγικές και ανταποδοτικές παροχές από τον ΟΠΑΠ και την τηλεόραση της ΕΡΤ ώστε να τροφοδοτηθεί το ποδόσφαιρο των μικρών κατηγοριών.

Ο υπουργός Αθλητισμού τους ενημέρωσε πως ακόμη δεν έχουν προχωρήσει τα διαδικαστικά θέματα του υπουργείου ώστε να μπορεί να λάβει σαφή γνώση από όλες τις πλευρές και οι συναντήσεις που έχει είναι ενημερωτικού χαρακτήρα.

Για αυτό το λόγο τους τόνισε πως πρέπει να περιμένουν 15 μέρες, τόσο για να αναλάβει ο ίδιος τις αρμοδιότητες που πρέπει, αλλά και να υπάρχουν οι σαφείς προθέσεις της ΕΠΟ για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών και αν αυτή θα γίνει.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep