Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Ανταγωνιστική Football League»

Ο Θωμάς Γράφας τοποθετήθηκε στο flnews.gr για το προσεχές πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Την πεποίθησή του ότι και η προσεχής Football League θα είναι ανταγωνιστική, παρά τα οικονομικά προβλήματα που την ταλαιπωρούν, κατέθεσε ο Θωμάς Γράφας. Ο Έλληνας προπονητής, που καθοδήγησε πέρυσι τον Ηρακλή Ψαχνών στα play off, μίλησε στο flnews.gr και έκανε τις εκτιμήσεις του για τον νότιο και τον βόρειο όμιλο.  «Από τη στιγμή που υποβιβάζονται τόσες ομάδες, θα πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό για να κρατηθείς στην κατηγορία. Αυτό καθιστά ιδιαίτερα ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα» σχολίασε αρχικά.
Για τον νότιο όμιλο υποστήριξε: «Η ΑΕΚ θα ξεχωρίσει. Πιστεύω ότι δυνατή ομάδα είναι ο Απόλλων Σμύρνης, που έχει καλό ρόστερ. Πολύ δυνατός θα παρουσιαστεί και ο Παναιγιάλειος, όπως και ο Ηρακλής Ψαχνών. Όχι όμως ότι και αυτές οι ομάδες θα έχουν εύκολη χρονιά». Όσο για τα δεδομένα στον Βορρά, είπε: «Πλούσιο ρόστερ έχει η ΑΕΛ, όπως και η Λαμία που την είδα στο κύπελλο με τον Ηρακλή. Όπως ασφαλώς και ο Ηρακλής θα είναι ψηλά. Αξιόπιστη ομάδα, όπως πέρυσι, ο Ολυμπιακός Βόλου. Ενδεχομένως η έκπληξη να γίνει από τον Απόλλωνα 1926, που έχει εξαιρετικό ρόστερ».
Ως προς την αναβολή του πρωταθλήματος, όπως αποφασίστηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης (17/9), ο Γράφας σημείωσε: «Η εξέλιξη αυτή θα βοηθήσει τις ομάδες που καθυστέρησαν να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, σε αντίθεση με αυτές που κινήθηκαν με σωστό χρονοδιάγραμμα. Αυτές βγαίνουν εκτός από τον αρχικό τους προγραμματισμό».
Καταλήγοντας ο 44χρονος προπονητής αναφέρθηκε στα σχέδιά του για το μέλλον: «Θέλω να είμαι προσεκτικός στην επιλογή που θα κάνω. Θέλω να πάω σε ομάδα με υψηλούς στόχους και καλό εργασιακό περιβάλλον».

Last modified onΚυριακή, 21 Σεπτέμβριος 2014 15:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep