Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Απόφαση μέχρι την Δευτέρα»

Ο διευθυντής μάρκετινγκ της ΟΠΑΠ Α.Ε. Σωτήρης Σπανίδης Ο διευθυντής μάρκετινγκ της ΟΠΑΠ Α.Ε. Σωτήρης Σπανίδης

Ο διευθυντής μάρκετινγκ της ΟΠΑΠ Α.Ε. Σωτήρης Σπανίδης μίλησε στο FL News για τις χορηγίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Τα θέματα για την συνεργασία της ΟΠΑΠ Α.Ε. με την Super League και την Football League θα συζητηθούν στο διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου και θα υπάρξει θετική ή αρνητική απόληξη είτε την ίδια ημέρα, είτε την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου» Σωτήρης Σπανίδης

Το αργότερο μέχρι την Δευτέρα θα κρατήσει η αγωνία των ανθρώπων της Football League και της Super League για το θέμα της χορηγικής συνεργασίας με την ΟΠΑΠ ΑΕ. Η εισήγηση για το θέμα έχει γίνει ήδη στο διοικητικό συμβούλιο από την προηγούμενη συνεδρίαση και σε αυτό που είναι προγραμματισμένο για αύριο αναμένεται να παρθεί η απόφαση. Ο διευθυντής μάρκετινγκ της ΟΠΑΠ Α.Ε. μίλησε στο FL News. 

«Το θέμα των χορηγιών είναι προγραμματισμένο να συζητηθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου και θα έχουμε είτε θετική, είτε αρνητική απόληξη μέχρι την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου» ξεκαθάρισε ο Σωτήρης Σπανίδης.
Ο διευθυντής μάρκετινγκ της ΟΠΑΠ Α.Ε. δεν θέλησε όπως είναι λογικό να προδικάσει την εξέλιξη που θα έχει το θέμα, ενώ διατήρησε και κάποιες επιφυλάξεις ακόμη και για το αν θα υπάρξει μεγαλύτερη καθυστέρηση για την ανακοίνωση της απόφασης και τελικά αυτό δεν συμβεί την Δευτέρα. Η εισήγηση για τα χορηγικά προγράμματα Super League και Football League έγινε στο προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο και τώρα αναμένεται να παρθούν οι αποφάσεις.
«Η συνεργασία της ΟΠΑΠ Α.Ε. με την Super League και την Football League θα συζητηθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου και θα υπάρξει θετική ή αρνητική απόληξη είτε την ίδια ημέρα, είτε την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου», είπε στο FL News.

Last modified onΠέμπτη, 02 Φεβρουάριος 2012 17:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep