«Ξέραμε ότι θα τα καταφέρουμε»

Ο Αντώνης Αναστασίου μίλησε στο FL News για τον Αχαρναϊκό και δήλωσε έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Μέσα από τις δυσκολίες ο Αντώνης Αναστασίου δηλώνει σίγουρος ότι βγήκε πιο δυνατός και έτοιμος για το επόμενο μεγάλο βήμα. Ο Αχαρναϊκός πέτυχε τον στόχο της παραμονής στη Stoiximan.gr Football League και ο 20χρονος αμυντικός, ο οποίος κατέγραψε με την ομάδα του Μενιδίου 26 συμμετοχές (24 στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο) και 1 γκολ (στο πρωτάθλημα), μίλησε στο FL News για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και τόνισε πως παρά τις δυσκολίες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι «πράσινοι» δεν το έβαλαν ποτέ κάτω και δεν πίστεψαν στιγμή ότι δεν θα τα καταφέρουν.

Ο νεαρός άσος είπε αρχικά για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Ήταν μία δύσκολη χρονιά. Ξεκίνησε διαφορετικά με νίκες και καταλήξαμε διαφορετικά, να παλεύουμε για την παραμονή. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε και ο Αχαρναϊκός θα είναι τη νέα σεζόν η μοναδική αθηναϊκή ομάδα στην κατηγορία. Οι δυσκολίες ήταν μεγάλες, ειδικά στην αρχή. Υπήρχαν δυσκολίες οικονομικές, γηπεδικές, είχαμε αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς. Αυτό βέβαια κάνει ακόμα πιο σπουδαία την προσπάθειά μας και πιο σπουδαίο το επίτευγμά μας», και συμπλήρωσε:

«Ξέραμε ότι θα τα καταφέρουμε. Δεν πιστέψαμε στιγμή ότι δεν μπορούμε. Ήμασταν ενωμένοι, πιστεύαμε στις ικανότητές μας και είπαμε να παλέψουμε. Μετά τα Χριστούγεννα μείναμε κυρίως νεαροί παίκτες με λίγες εμπειρίες, αλλά παλέψαμε και τα καταφέραμε».

Κλείνοντας, μίλησε για τη δική του σεζόν, αλλά και για το μέλλον του: «Είχα μία γεμάτη χρονιά, όπως γεμάτη ήταν και η προηγούμενη. Είμαι χαρούμενος για τις εμφανίσεις μου φέτος, αλλά και για το πρώτο μου επαγγελματικό γκολ. Είμαι έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Τα τελευταία δύο χρόνια αποκόμισα σημαντικές εμπειρίες, βίωσα δύσκολες καταστάσεις, οι οποίες όμως βοηθούν στην ψυχολογία ενός ποδοσφαιριστή. Έτσι, πιστεύω ότι τα εφόδια που πήρα θα με βοηθήσουν για να κάνω το επόμενο βήμα».

Last modified onΤετάρτη, 14 Ιούνιος 2017 11:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep